تانک قشنگی داری ایشالا که هر روز زیباتر بشه چیزی که تو تانک شما نظر من رو جلب کرد ازدیام پلیپ ها و گستردگیشون بود واقعا خیلی نمای تانک رو قشنگ کرده
تانک قشنگی داری ایشالا که هر روز زیباتر بشه چیزی که تو تانک شما نظر من رو جلب کرد ازدیام پلیپ ها و گستردگیشون بود واقعا خیلی نمای تانک رو قشنگ کرده
الان که ریف دارین یکم کارتون مشکله و نمیتونید دمارو ببرید بالا و شوریم بیارید پایین
بهترین گزینه الان استفاده از داروهایه ریف سیفه که محصولات کنت و کوردون مناسبن برایه اینکار
استفاده از مولتی ویتامین رو هم فراموش نکن که موئثره تو بهبودش
والله گیاه که دارمولی دلم نمیاد اخه تازه دارن جون میگیرن...مثل مال شما جنگل نشده که
ولی فعلا که کاهو گذاشتم همه فرار کردن ببینم فردا چی میشه...تشکر بابت راهنمای...
مصطفی جان باز هم مثل همیشه مارو شرمنده کردین با کمک و راهنمای هاتون...خیلی متشکرم...
سلام خدمت همه دوستان خوبم...
من برای پایین اوردن فسفات از فسفات گارد برات ول استفاده کردم الان تقریبا 1 ماه میشه تو سامپ هستش ولی فکر کنم ضعیف عمل میکنه طبق دستور عملش به ازای هر 4 لیتر 2 گرم استفاده کردم یعنی برای 500 لیتر 250 گرم...به نظر شما تمام محتوای قوطیشو که 600 گرمه بذارم تو سامپ...
فسفات گیر من که اصلا قبول ندارم
چون به نظرم مقطعی میشه با هاش کنترل کرد
شما وقتی رف یا ats داشته باشی مشکل فسفات
کاملا کنتر شده هست
البته این نظر منه
درسته ولی رف من هنوز به کارایی لازم نرسیده و خودتون هم دیاتوم هارو توش دیدین...میخواست بدونم ریاد کردن حجم فسفات گیر میتونه تاثیر بهتری داشته باشه؟
علی جان فکر میکنم شما از میگو زیاد برای تغذیه
ریفاتون استفاده میکنید .
بعد این فسفات گیرا باید طوری قرار بگیرن تو سامپ که جریان کل سامپ از روی این عبور کنه تا کارای کامل داشته باشن
در باره حجم من چون استفاده نکردم اطلاع دقیق ندارم
اگه هزینه هایی که برایه خرید این محصولات میکنی رو برایه رفیجیوم هزینه کنی
بهتر نتیجه می گیری(نور خوب و املاح )
نه رضا جان معمولا هفته ای یکبار اونم به اندازه دو بند انگشت بینشون میگو تقسیم میکنم ...به نظر شما اگه بذارم سر راه ورودی سامپ خوبه؟؟؟
چشم اقا مصطفی الان گیاه ها به سرعت دارن رشد میکنن تو رف ولی گفتم نکنه تا رف به کارایی لازم برسه برای ریفهام مشکلی بیش بیاد...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.