اين گياه رو خريدم گذاشتمش توي ماسه ها اما هيچ ريشه اي نداره ، صبح ديدم از جاش درومده دوباره كاشتمش
اول اينكه اسم اين گياه چيه؟
ريشه نداره مشكلي پيش نمياد؟
ظاهرش مريض نيست؟
كنارش هم همينطور كه ميبينيد كريپتون كاشتم ، چي كار كنم اين گياه ها رشد كنند از بين نرند ، اين فسقل قدا رو كلي پول دادم زور داره از بين برند
بهترين كود چه نوع كودي با چه ماركيه براي اين ها استفاده كنم ، آكواريون من 45 ليتري هست
راستي براين نور دهي به اينا ، آكواريوم من مارك هيلا هست كه لامپ روش داره براي نور دهي از همين لامپا استفاده كنم؟ چند ساعت؟
اين گياه رو خريدم گذاشتمش توي ماسه ها اما هيچ ريشه اي نداره ، صبح ديدم از جاش درومده دوباره كاشتمش
اول اينكه اسم اين گياه چيه؟
ريشه نداره مشكلي پيش نمياد؟
ظاهرش مريض نيست؟
كنارش هم همينطور كه ميبينيد كريپتون كاشتم ، چي كار كنم اين گياه ها رشد كنند از بين نرند ، اين فسقل قدا رو كلي پول دادم زور داره از بين برند
بهترين كود چه نوع كودي با چه ماركيه براي اين ها استفاده كنم ، آكواريون من 45 ليتري هست
راستي براين نور دهي به اينا ، آكواريوم من مارك هيلا هست كه لامپ روش داره براي نور دهي از همين لامپا استفاده كنم؟ چند ساعت؟
![]()
دوست گرامی این گیاه گیاه کاملاً آبزی نیست یک مدت تو آب دوام میاره به مرور برگهاشو از دست میده و نابود میشه بهتره ابتدا گیاه کاملا آبزی تهیه کنید برای کود میتونید از کودهای مایع محصولات تترا مثل پلانتومین و تترا پوند و یا کنت و سیچم و یا برایت وال و یا از کودهای زیر بستر استفاده کنید. ساعت نوردهی هم میتونه بین 8 تا 12 ساعت باشه 9 تا 10 ساعت حالت بهینه است استفاده از لامپ فتوسنتز صورتی و سفید مخصوص تانک گیاهی تاثیر بیشتری داره البته دوستانی هم با لامپ معمولی جواب گرفتنددوست خوبم
موفق باشید.
قيمت كود آبي براي گياه كريپتون چقدره؟ و چند وقت يه بار بايد داد؟ يه آكواريوم 45 ليتري با سه تا بوته كوچيك چقدر نياز داره؟
باسلام.
دوز مصرفی تترا پلانتامین پوند چقدر و برای چه مدتیه ؟
با تشکر
سلام اشکان جان
تترا پوند همانطور که از نامش هم پیداست برای پوند تعبیه شده است و دوز مصرفی ان در اتدای فصل 50 میلی لیتر برای 1000 لیتر می باشد با این حال اگر بخواهیم برای تانک این مقدار را تبدیل کنیم این مقدار به 5 میلی لیتر به ازای 100 لیتر آب تانک می باشد هر چند در توضیحات سایت تترا گفته شده که بعد از 2 تا 3 هفته مقدار دوز مصرفی را نصف کنید و تکرار نمایید اما با توجه به اینکه در آکواریوم سیفون هفتگی داریم من گمان میکنم مقدار 5 میلی لیتر به ازای 100 لیتر در هر بار سیفون خیلی نامعقول نباشه لینک این محصول رو براتون قرار میدم
Tetra UK - Products - Pond - Care & Remedy - Care & Remedy - Tetra Pond Plant Care - Tetra Pond PlantaMin
موفق باشید.
باسلام.
بهترین کود موجود تو بازار؟
اینو میپرسم چون جی بی ال تموم شده و کلا تو نواب گیر نمیاد..البته میگن 1 هفته دیگه میاد ولی از این 1 هفته ها خیلی وقتها اومده و رفته و خبری نشده و منم این هفته یکم سرم خلوته و میتونم این تانکو بالاخره راه بندازم..
سئوال دومم هم که مهمه در مورده سایز تانکه که بنظرتون بین این سایزهاییکه مینویسم کدوم مناسب تره؟
120 در عرض 50 در ارتفاع 40 /// 120 در ع 40 در ارت 45 /// 125 یا 130 در ع 40 یا 50 در ارت 40 یا 45
با سپاس فراوان
سلام،تانکم رو آب کردم من،بین مانادو ها حباب هوا هست،از شیشه جلو معلومه.خودشون میرن؟ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)