قابل توجه دوست عزیزمون حسین آقا :
به واتش توجه کنید 72 وات برای 5 متر یعنی آقا بهزاد طبق گفته خودشون 5 متر سفید و 5 متر آبی دارند که میشه 144 وات .تازه بنظر من ایشون 14000 لومن حداقل نیاز دارند که لومن این led بر اساس لومن بر وات 80 هم اگه بگیری میشه تقریبا 11500 لومن.اگه آقا بهزاد لطف کنه از تانکش در حال روشن بودن همه لامپ های آکواریوم و خاموش بودن نور محیط یک عکس از نمای کلی و یک عکس هم از کف تانک بزاره(البته بدون فلاش)بهتر میشه صحبت کرد.
چشم امشب یک عکس مسگرم از نمیایی کلی تانک که نظرتون رو بدونم ولی این ها 12 v هستن.یک خوبی که داره گرما نداره و سر هم کردنش خیلی راحته و طول عمرشم در حدود 4 تا 5 هستش:smile (256):
ولی هیچی مثله متال نمیشه و به نظر من جایگزین نداره.
الان اومدم خانه دیدم عکس داشتم.این ماله جمعست البته بعد سیفون کردنه که آب شفاف نیسن کمی.
![]()
بنظر من نورت کمه ، مخصوصا برای ریف. فکر کنم اگه شایق بندازی همشون برن بالا جمع بشن (چون موج ساز ندیدم تو تانکت و بخاطر نور بهتره سطح بالایی تانک و جریان ورودی آب از سامپ) بعد من shining ( تلالو) هم نمیبینم تو آکواریومت روی سنگها( احتمالا نور مستقیم روی آب نمی تابه شیشه ای چیزی جلوش هست؟)
ولی حجم لایو راک و چیدمان بیسته خیلی خوشگل شده لایو راک هات هم خیلی خوبه اولین موجود زنده (غیر لایو راک) هم که وارد شده(حلزون رو میگم) خلاصه خیلی تانکت عالیه و سلیقه شما عالیه![]()
از چیدمانتون خیلی خوشم امده خیلی عالی چیدید
در باره نور هم منم فکر نمیکنم که جواب گو ریف باشه
اینشالا که موفق باشید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)