سلام. 9 ماه سن زیادی نیست که از اهلی کردن یا حرف زندن طوطی دلسرد بشید. به نظرم سن خوبیه، مگر اینکه وحشی باشه، فقط فروشنده های پرندگان، معمولادروغ گوهای بزرگی هستن، یه عکس واضح از عنبیه چشم طوطیتون بگیرید و اینجا بذارید، اندازه سر و حتی پوست پاهم کمک میکنه که سن طوطی مشخص بشه، دوستان با تجربه تر سن واقعی طوطیتونو میگن. در ضمن شما فرمودید میرید صبح سر کار و شب میایید، چطور انتظار دارید به شما اُخت بشه و شمارو به عنوان صاحبش بپذیره؟ بعد اینکه ترسش از شما ریخت باید براش زحمت بکشید و چندین نوبت در روز با دست بهش غذا بدید و در آینده نوازشش کنید
سلام می خواستم بدونم قیمت جوجه ملنگویی که می خواهد دان خور شود چه قدر است . در اردیبهشت چه قدر است.ممنون![]()
سلام دوستان
جفت ملنگوی من الان 5 تا تخم دارن که جوجه اول به امید خدا 4فروردین به دنیا میاد. میخواستم راهنمایی کنید و پلیت مناسب معرفی کنید تا بعد از به دنیا اومدن جوجه ها در اختیار جفت بگذارم
و بهترین موقع جدا کردن جوجه ها برای اینکه سرلاکی بزرگشون کنم کی هست؟
سنش برای اهلی کردن خوبه، باید صبور باشید، روز به روز بیشتر بهتون عادت میکنه، ارام ارام با دستتون غذا بهش بدید، فکر میکنم صاحب قبلیش باهاش کار نکرده، زمان میبره، ولی مطمئن باشید، شرایط اینجوری نمیمونه
سلام ، پلت ، هر چه ارگانيك تر و فاقد مواد رنگي باشه مناسبتره .
Harrison أرگانيكه ، براي زمان توليد مثل و يا در مواردي كه پرنده بيمار هست مناسبه.
Roudybush daily maintenance براي زماني كه جوجه ندارن
Roudybush High energy breeder براي جفتهاي مولد و جوجه هايي كه دانخور شدن
براي تغذيه دستي از ١٠ روزگي كه درصد خطر كمتره شروع كنيد . ولي با وجود اينكه والدين دستي نيستن ، ممكنه با نزديك شدن به لانه بهتون اسيب بزنن يا با برداشتن جوجه ها افسرده و يا پرخاشگر بشن .
از طرفي فكر ميكنم تجربه اولتون باشه و با اين وجود ، بزرگ كردن ٥ جوجه به طور همزمان بسيار مشكله و جانشون به خطر ميوفته . ريزه كاري و نكات مهم خاص خودشو داره و بيشتر وقت بايد تحت مراقبت باشن، حتي براي كساني كه در اين زمينه فعاليت دارند هم مشكله و پيشنهاد ميكنم اجازه بديد توسط والدين بزرگ بشن ، كه هم از وجود اونها محروم نشن و هم اموزش ببينن و به موقع دانخور بشن .
با سلام و درود
من میخواهم برای تابستان یک طوطی ملنگو بخرم.حالا به نظر شما چه سنی بخرم بهتره؟میخواهم یه سنی باشه خوب دستی و سخنگو بشه.و در ضمن قیمتشون هم در
این سن چقدر است؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)