سلام
چه پلتی رو پیشنهاد میدین برای ملنگو؟؟؟
پلت kiki خریدم اصلا نمیخوره
ممنون /راستش اون موقع اخرشب بود وامکانش نبود هرچند با این بی تجربگی که ما داشتیم بعید میدونستم میبردیمش پیش دامپرشک /یعنی من خودم مثلا فکر میکردم برای اینکه یه بیماری به مرحله خطرناک برسه حدااقل یه چند روزی وقت لازمه /کاش میشد یه تاپیکی ایجاد میکردید یه لیست از علایم و عوارضی که به درمان اورزانسی نیاز دارن در مورد پرنده ها مطرح میکردید .
[QUOTE=animal lover;286935]نه نچیدنش هر دوتا شاه پرش کنده شد [emoji853]
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
[QUOTE=animal lover;286960]روزی ک خریدمش پرشو چید ولی دوتا شاه پرشو گذاشت وقتی اوردمش خونه از بس بال بال میزد دوتا از شاه پراش افتاد .
الان ک به بالهاش دقت میکنم حس میکنم خط قهوه ایی افتاده که اگر استباه نکنم خط استرسه کاریش نمیشه کرد؟؟؟
و اینم بگم که بعد ۹روز امروز چندبار صدا داده ولی همچنان ترسوعه
یسوال داشتم من ک یه ملنگو دارم اگر بخوام ی جوجه عروس هلندی بخرم عیبی نداره ؟؟ باهم دعواشون نمیشه!؟؟ البته تو قفس های جدا میزارم
بیشتر بخاطر اینکه ملنگوم ترسوعه میپرسم
Sent from my iPhone using Parsipet
[QUOTE=شیواشیوا;286961]قفس بزرگتری تهیه کنید که ازادانه حرکت کنه و بالها اسیب نبینه. متاسفانه ازین طوطی قبل از شما خوب نگهداری نشده و قفس مناسبی هم نداشته. به همین علت به لحاظ روحی در شرایط خوبی نیست. خطوط استرسو از عکس قبلی دیده بودم. فراموش کردم بگم خدمتتون.
وضعیت جسمانیش هم فعلا پنهانه!! ولی همین ریزش غیر عادی پرهاش، نشان از کمبودهای زیادی هست. به غذاش مطابق مطالب گفته شده در سایت ، رسیدگی کنید. و تا پذیرفته نشدنتون ، سعی نکنید به زور بهش غذا بدید و دستیش کنید. این وضعیتشو بدتر میکنه .
عزیز من ، این بچه هنوز از یه شوک در نیومده ، وارد یک شوک دیگش میکنید؟!! شما هنوز تکلیفتون باهاش مشخص نشده ، قصد اوردن یک طوطی دیگه دارید؟ !!! اجازه بدید از عهده این بربیاین ، به نتیجه برسید، ترسش از بین بره ، بعد یکی دیگه! هم عروس هلندی اذیت نشه هم این بچه.
بعد از این مراحل ، اگر جوجه اوردید و به توافق رسیدن میتونید در یک اتاق با فاصله نگه دارید. که خیلی هم بهش امید نداشته باشید. طوطیها حسادت میکنن. عروس هلندی و مرغ عشق در این مورد حساسیت بیشتری دارن.
خطوط استرس https://www.google.com/url?sa=t&sour...yYQQGG3H7oe-wP
[QUOTE=animal lover;286964]چشم حتما . الان دوروزه سعی میکنم بهش سیب گردو بادام و خرما بدم هرکدوم ب اندازه اما هیچکدوم رو نمیخوره و میندازه ته قفسش و فقط تخم افتاب گردون خام میخوره امروز هم بعد از ۹روز چند دفعه صدا داد ک حس میکنم بخاطر صدای پرندهای همسایس
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)