احتمال خوب شدنش کمه ولی فکر کنم با حمام ید بتونید به خوب شدنش کمک بکنید
البته این حمام ید برایه مرجانهاس نمیدونم در مورد شقایقها هم جواب میده یا نه
احتمال خوب شدنش کمه ولی فکر کنم با حمام ید بتونید به خوب شدنش کمک بکنید
البته این حمام ید برایه مرجانهاس نمیدونم در مورد شقایقها هم جواب میده یا نه
یه سری محلول هستن که حاوی ید هستن و برایه حمام دادن مرجانهایه در حال خراب شدن استفاده میشن
طریقه حمام دادنم به اینصورته که دوز مشخص شده محلول رو با مقدار معینی از اب اکواریوم تو یکظرف میریزیم
و مرجان مورد نظرو با توجه به دستورالعمل محلول به مدت زمان مشخصی درون ظرف قرار میدیم
تو توضیحات محصول اسمی از شقایقها نیاورده ولی تمام مرجانها رو نوشته
مهدی جون من چکنم الان یکم سر حاله اما قبلا خیلی خوبتر بود و کامل باز میشد میشه خودش خوب بشه ؟یه سری محلول هستن که حاوی ید هستن و برایه حمام دادن مرجانهایه در حال خراب شدن استفاده میشن
طریقه حمام دادنم به اینصورته که دوز مشخص شده محلول رو با مقدار معینی از اب اکواریوم تو یکظرف میریزیم
و مرجان مورد نظرو با توجه به دستورالعمل محلول به مدت زمان مشخصی درون ظرف قرار میدیم
تو توضیحات محصول اسمی از شقایقها نیاورده ولی تمام مرجانها رو نوشته
نمیدونم ولی احتمال خراب شدنش زیاده .یه سوال هم از اقایه مرادی بپرس ببین نظر ایشون چیه
دوست عزیز از اول بگو بیچاره رفته تو موج ساز که دوستان اینهمه چیزی نگویند
درمورد شقایق ها خوب باز نشدنشون دلیل بر جریان و نور نیست چون در صورت نامساعد بودن این پارامتر ها خودش میره جای مناسب رو پیدا میکنه. در مورد آسیبش هم اگه همونطور که گفتید لانگ تنتاکل هستش اگه بخش نرم بدنش(غیر از شاخک هاش )آسیب دیده که بعید میدونم ترمیم بشه و بهتره برای بهم نخوردن شرایط تانکتون از تانک خارج و به یک قرنطینه منتقل بشه(من توصیه میکن هیچ وقت موجود زنده رو قبل از مرگ دور نندازید گناه داره بیچاره)اما اگه شاخکش مشکل پیدا کرده در مرحله اول بین شنها یک جا بازکنید که انتهای نرمش به شیشه کف برسه(جاش نور و جریان مناسب داشته باشه)وقتی این نرم تن از جاش مطمئن باشه که به قسمت بی دفاعش(بخش نرم انتهایی)آسیبی نمیرسه امکان نداره حرکت کنه بعد در مرحله دوم 1 روز در میان یک تکه کوچک میگو بهش بدید فکر میکنم خوب بشه
خیلی ممنون از همه راهنماییات فقط شاخکاش صدمه دیدن این کارایی که گفتی میکنم چشم من یه کلارکی دارم اون ولش نمیکنه پدرشو درآوردهدوست عزیز از اول بگو بیچاره رفته تو موج ساز که دوستان اینهمه چیزی نگویند
درمورد شقایق ها خوب باز نشدنشون دلیل بر جریان و نور نیست چون در صورت نامساعد بودن این پارامتر ها خودش میره جای مناسب رو پیدا میکنه. در مورد آسیبش هم اگه همونطور که گفتید لانگ تنتاکل هستش اگه بخش نرم بدنش(غیر از شاخک هاش )آسیب دیده که بعید میدونم ترمیم بشه و بهتره برای بهم نخوردن شرایط تانکتون از تانک خارج و به یک قرنطینه منتقل بشه(من توصیه میکن هیچ وقت موجود زنده رو قبل از مرگ دور نندازید گناه داره بیچاره)اما اگه شاخکش مشکل پیدا کرده در مرحله اول بین شنها یک جا بازکنید که انتهای نرمش به شیشه کف برسه(جاش نور و جریان مناسب داشته باشه)وقتی این نرم تن از جاش مطمئن باشه که به قسمت بی دفاعش(بخش نرم انتهایی)آسیبی نمیرسه امکان نداره حرکت کنه بعد در مرحله دوم 1 روز در میان یک تکه کوچک میگو بهش بدید فکر میکنم خوب بشهمن بهش محلول پلانکتون هم میدم اون خوبه ؟ و یه سری ویتامین
شقایقها چون دهن بزرگی دارن میگو خوراکی رو خوب قبول می کنن و بهترین تغذیه براشونه
سعی کن از ید و تریس المنتها هم استفاده کنی که خیلی میتونه تاثیر بزاره مخصوصن ید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.