الان میشه جنسیت اون سه تا جوجه رو مشخص کرد؟؟؟ یا حداقل حدس زد؟؟؟ اونی که این جوجه ها رو ازش گرفتیم اونی که تو عکس سمته راسته به عنوان نر به ما داد
الان میشه جنسیت اون سه تا جوجه رو مشخص کرد؟؟؟ یا حداقل حدس زد؟؟؟ اونی که این جوجه ها رو ازش گرفتیم اونی که تو عکس سمته راسته به عنوان نر به ما داد
ولی بدجوری اون سمت راستیه خوش آب و رنگه بعید نیست نر باشه
سلام
گفتم که 50-50 است در این سن نمیشه با قطیعت گفت من کسی را که سالهاست توی کار تکثیر کاکتل هست که میشناسم اون همیشه به من میگه که وقتی توی لک میرن همه چیز می تونه عوض بشه ... تجربه خودم هم همین بوده کاکتیل داشتم که همه و خودم فکر می کردیم که ماده است ... بعد از تو لکی اول نر از آب در آمد ... برعکسش هم بوده ... حالا ان شاء الله نر باشه که شما هم خوشحال بشی ..:smile (91):. ما هم از خوشحالی شما خوشحال بشیم ..:smile (137):... به هر حال کاکتیل ها کلا موجودات دوست داشتنی و مهربانی هستند.. خودشون را توی دل آدم جا می کنند
سلام به همه
من دیروز یه عروس هلندی خریدم که نسبت به عروس هایی که تاحالا دیدم سر حال تر بود و به نظرم اومد خوب باشه.
خریدمش و عکس هاش رو میزنم ببینین چطور هستش
من میخام تنها نگه دارمش و دستی کنمش.
با این سن دستی میشه؟
الان هم ترسو نیست و دست میبرین طرفش خودش رو به قفس نمیزنه
هر نکته ی دیگه ای هم به ذهنتون میرسه که میتونه به دردم بخوره ممنون میشم کمک کنین
![]()
مرسی
سلام
راستش تشخیص سنش توی عکس کمی سخته ولی به نظر میاد که حدود یکسالش باشه .. شاید هم کمی کمتر یا بیشتر ... پاهاش لطیفه ولی به نظر میاد کاکلش و منقارش کامله ... از رفتارش می تونید بفهمید میشه یا نه .. طوطی که سنش زیاد و وحشی باشه معمولا واکنش ترسیدن از خودش نشون میده و خودش را به شدت به در و دیوار قفس می کوبه ... به نظرم بتونید رامش کنید... امتحان کنید ... ضرر نداره ... به چه قیمتی خریدید؟
ممنون از لطفتون
نه این طفلک اصلا اونجوری نمیکنه.دستم هم از لایه ی قفس میبرم سمتش گاهی اصلا کنار نمیره فقط سرش رو عقب میکشه و گاز میگیره.فکر میکردم سنش از 1 سال بیشتر باشه.
بیشتر سر حال بودنش چشمم رو گرفت چون اکثر عروس هلندی هایی که میبینم میارن و میفرستن واسه شهرستان چرت میزنن!
من این رو 45 تومن خریدم.1 ماه پیش 35 بود!
هنوز بال هاش رو نچیدم.کی بچینم و از قفس بیرون بیارمش؟قدم اول واسه رام شدن چیه؟
ممنونم
سلام
یک لینک براتون میذارم .... بخونید اگر سوالی داشتید یا جاییش مفهوم نبود بپرسید :
این مراحلی که توضیح داده شده قبل از رام شدن هست ... ده یا 15 روز طول میکشه تا طوطی با محیط جدیدآشنا بشه
هنگامی که یک طوطی را به خانه می آوریم چگونه رفتار کنیم ؟
سلام مجدد
از دیروز تونستم به عروسم با دست غذا بدم و خیلی بهتر شده ولی هنوز دوست نداره روی دست بیاد.ولی وقتی میاد نمیپره و همه خونه میچرخونمش که ببینه:smile (264):
شب ها توی قفسش میکنمش و بقیه توی روز بالای قفس میشینه واسه خودش و میله گذاشتم واسش
سوالم اینه چیکار باید بکنم که با رقبت روی دست بیاد؟
مسئله دیگم اینکه اصلا نمیخونه!همینجوری ساکت میشینه وقتی گرسنه بشه راه میوفته،با دست که غذا دادم سیر شد باز میشینه!
میوه هم اصلا نمیخوره هرچی بهش میدم:33:
ممنون
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)