سلام
جوجه عروسم که کمتر از 10 روز داره دیدم امروز صبح تو لونه پاهاشو 360 درجه باز کرده و سینه و چینه دانش یه خورده خراشیده و زخم شده...
پدر مادر هم بهش غذا نمیدادن منم از لونه خارج کردم با سرنگ یه خورده سرلاک بهش دادم.. برای زخمش فکر کنم درد میکشه مدام داره جیک جیک میکنه
سلامی مجدد میخواستم بدونم این عروس تو محیط جدید تا چند روز اول غذا نمیخوره (مدت زمانی غذا نخوردن ؟؟)
بعد این عروسم امروز مدفوعش کمی آبکی شده اینم مال محیط جدیده ؟؟
بعد زیاد باهاش ور بری مشکل نداره؟؟؟
آشنامون داد به من نوکشو چید علتش چیه؟؟؟؟
ممنون از همه راهنمایان
سلام.همونطور که محمد رضا گفت یه جوجه ی بین 5 تا هشت ماهس که ایشالا نر هم خواهد شد.پرهاشم بشدت بد کوتاه شده.بهتره باهاش تمرین هایی که دوست داری شروع کنی.
سلام.دیگه به لونه برنگردونش چون یا کشته میشه توسط والدین یا از گرسنگی تلف میشه.جاش رو گرم نگه دار و خودت تغذیش کن.زخم ها خوب میشه.نگران نباش
سلام.تا دو الی سه روز ممکنه غذانخوره و مدفوعشم به طبع اون شل و آبکی باشه.هرچقدرم باهاش بازی و تمرین کنی مشکلی نداره.
نوکش رو چید؟مگه رشد اضافه داشته؟بهتره فقط یک تکه سنگ کف دریا بذاری توی قفسش و تا مطمئن نشدی بی دلیل نوکش رو نزنی.
بله نوکش یکم رشد اضافی داشت سنگ کف دریا هم گذاشتم
الان خیلی گوشه گیره باهاش تمرین کنم یکم مورد نداره؟؟؟؟
از کجا بفهمم بالغ شده براش جفت بگیرم در آینده
ممنون
نه اجازه بده توی محیط جدیدش جا بیفته بعد باهاش تمرین کن.الان زوده.از فردا ایشالا میتونی باهاش تمرین کنی.
زمانی که تمام پرهای زیر دمش خاکستری یکدست شد و هیچ پری از جوجگیش نبود و زردی صورتش کامل شد و دیدی که در طول روز دائم میخونه بدون که آماده ی جفت شدن هست.ایشالا حدود سه الی چهارماه دیگه براش جفت بنداز.
سلام من الان دیدم عروسم یکم داره میلرزه طبیعیه ؟؟؟؟
بعد به عروس شاهدانه بدی مشکل داره ؟؟؟ وابستگی نمیاره ؟؟؟
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.