یعنی تو سامپ شما متریال وجود نداره؟
هیچ چیزی نیست؟
خالیه؟
تصویر در جهت جریان سطح مقطع متوسط همه اونا رو باید حساب کنید از سطح مقطع مستطیلی سامپ کم کنید؟!
میتونید؟
یه چیزی یادم رفت.محمد جان V یا همون VELOCITY سرعت رو میزاریم تو فرمول و سطح مقطع و سرعت هم که داریم.پس میتونیم دبی رو یا همون m رو در نقاط مختلف سامپ بدست بیاریم و ببینیم کجا دبی مناسب برای بکار گیری این دینیترات رو داره.
من برم بیرون احتمالا آکواریوم رو بگیرم![]()
بابا اینکار نمیخواد یه راکتور بگیر دنیترات بریز توش یه پمپ با سرعت 200 لیتر در ساعت بهش وصل کن تموم .ولی اگه خواستی کار علمی تری انجام بدی فکر کنم ماتریکس هم خریده بودی ماتریکس بریز زیر و دنیترات بریز بالاش جواب میده حسابی این مواد اینجوری کار میکنن که باکتری هوازی ابتدا امونیاک نیتریت و اکسیژن مصرف میکنن و بعد از اون کار باکتریهای بی هوازی شروع میشه و جذب نیترات انجام میشه. اینو من تو سایت سیچم خوندم و فکر میکنم کارایی خوبی داشته باشه.من که راضیم![]()
نمیشه فدات شم
a رو نمیتونی به این سادگی ها حساب کنی!
بعد وقتی افتی حساب نکردی که کل سامپت یکی میشه!
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 5th December 2013 در ساعت 07:11 PM
فک کنم پس من دارم بد میگم.اصلا کار به کل سامپ نداره محمد جان.فقط یک سطح مقطعی که آب ازش میگذره مهمه.اتفاقا سطح مقطعش از همه راحت تر حساب میشه.محمد بزار برم تانک بخرم
ALIKM ممنون عزیز.نکته حرفه ای بود واقعا
فدات شم من فوق لیسانس هیدرولیکم
یه عمره دارم با این فرمول ها و این آزمایش ها سر و کله میزنم
کار به این راحتی ها نیست قربونیت برم
برو خوش باشی
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 5th December 2013 در ساعت 07:22 PM
سلام الان از ناسوم یک عکس دیگه گرفتم
ایا امیدی هست؟؟؟؟
غذا می خوره فعلا
بقیه ماهی هارو مریض نکنه؟؟؟
![]()
بیماریش واگیر داره؟؟
ممکنه ماهیای دیگم بگیرن؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.