میگم یچزی چرا اینا جفتگیری نمیکنن نره ۲ سالشه ماده ۱ سال
لونه گذاشتم بهش به چشم اسباب بازی نگا میکنن
اصلا ندیدم جفتگیری کنن فقط توی دهن هم غذا توف میکنن![]()
میگم یچزی چرا اینا جفتگیری نمیکنن نره ۲ سالشه ماده ۱ سال
لونه گذاشتم بهش به چشم اسباب بازی نگا میکنن
اصلا ندیدم جفتگیری کنن فقط توی دهن هم غذا توف میکنن![]()
مرغ عشقها تا زمانی که شرایط تولید مثل رو نداشته باشن جفتگیری نمیکنن. حتما یه اشکالی هست که اماده نشدن. ارتفاع و محل نگهداری قفس. تغذیه. دما. نور. زیاد سر زدن اطرافیان به قفس و....
اگه اشکالی هست برطرف کنید و اجازه بدید اوایل بهار تولید مثل کنن.
سلام
آخه داییم یک جفت داره که پشت سر هم مرتب جوجه میدن هنوز جوجه ها بزرگ نشدن دوباره تخم میزارن توی یه قفس کوچیک کنج خونه هم هستن!
اما من اینا رو بهشون خیلی رسیدگی میکنم تقویتی ویتامین کف دریا سبزیجات
الله اعلم. سن و تجربه هم مهمه.
لطف کنید به داییتون بفرمایید اگه جون طوطیهاشونو دوستدارن فقط سالی دو مرتبه ازشون جوجه بگیرن. فکر نمیکنن تخمگذاری مرتب ماده رو از بین میبره؟!! هر چیزی حد و اصول خودشو داره.
با سلام و وقت بخیر
دمای نگهداری مرغ عشق چند درجه هست ؟ الان به دلیل مشکلاتی از اتاق به انبار انتقالشون دادم ولی زیاد سرد نیست لطفا دمای معمولی بگین تا با دمسنج نگاه کنم سرد بود سریعا اقدام به گرمایش کنم
سلام چند روز خودم نبودم خونه
اومدم میبینم مرغ عشق نرم غذای هضم نشده بالا میاره
یکم پف کرده چرت میزنه
سلام. احتمالا دچار عفونت کاندیدیازیس هست. چینه دان عفونت داره. باید نوعش تعیین بشه.
از ماده جداش کنید و برای ماده قفسو وسایلو دان تمیز بزارید. یک قطره سرکه سیب در نیم سی سی آب بریزید و با سرنگ بدون سوزن به نر بدید و فورا به متخصص طیور مراجعه کنید. اب رو جوشیده و خنک در اختیارش بزارید و اگه از سلامت دانها اطمینان ندارید اونها رو دور بریزید و از فروشگاه مطمئن دیگه ای تهیه کنید.
سلام
مرغ عشق ماده من حدود دو هفتس که اینشکلی شده ..
نمیدونم جفتگیری کردن یا نه در حال لونه گرم کردن هم هست
به نظر که تخم داره دمش هم مثل نبض بالا پایین میشه . اما مدفوعش تغییری نکرده
اگه تخم تو شکمش داشت باید تا الان میزاشت نه؟
کاملا هم سرحاله دو روز پیش هم متاسفانه جا به جاش کردم از اون موقع لونه نمیره.
به نظرتون تخم داره تو شکمش ؟ یا بیماری داره؟ چه چیزو رو باید برسی کنم؟
![]()
سلام . اين فرمي كه به بالها ميگيره يا از گرماي محيطه يا مايتهاي خارجي. نبض دار بودن دم هم يبوست و يا وجود تخم . اگر باردار بود ، در اين مدت بايد تخم ميذاشت .
زمان توليد مثل نبايد جابجا بشن . اينكار باعث ميشه قهر و لانه و تخمها رو ترك كنن. از روي عكس نميشه گفت ، تخم توي شكمش هست يا نه بايد خودتون انتهاي شكم رو لمس كنيد . براي تشخيص بيماري هم اشتها ، مدفوع و رفتار پرنده رو بايد مد نظر گرفت . گاهي با وجود طبيعي بودن اين موارد ، باز هم ممكنه بيمار باشه . تشخيص قطعي ، در تخصص دامپزشكه .
مرغ عشقتون خارش و يبوست نداره ( دفع با مكث و همراه با درد يا تكان دادن مقعد ) ؟ دماي محيط بالا نيست ؟ تغذيه اش رو بفرماييد .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.