سلام ، يعني فقط ويتامين و بخور تجويزشون بوده ؟؟!! اين مشكل حتما ريشه در يك عفونت كهنه داره . ادرس دامپزشك ديگه اي خصوصي مينويسم ،سريعا مراجعه كنيدسلام من یه طوطی ملنگو ۳ ماهه دارم ک الان به بیماری تنفسی دچار شده .یه هفته ای میشه روزا اول عطسه های پی در پی و گرفتگی بینی و تند تند نفس کشیدن داشت بردمش کلنیک یه سری ویتامینه به صورت قطره ای تجویز کرد و گفت بوخور اکالیپتوس بدم همه رو انجام دادم الان عطسه قطع شده ولی مشکل تنفسیش هنوز هس و بدتر هم شده الان دو سه روزی هم میشه از غذا هم افتاده زیاد چیزی نمیخوره انگار بیحاله لطفا کمکم کنید حیوون داره عذاب میکشه
من دوتا ملنگو دارم كه مشكل پًوسته شدن منقار داشتند و لطف كرديد بهم گفتيد كه دارو كلسيم و انتي ويت استفاده كنم واينكار رو انجام دادم يه تايم ملنگوي ابي كه تقريبا ٧ ماهشه بهتر شده بود بنظرم ولي الان دوباره احساس ميكنم داره خراب ميشه منقارش سفيده هم كه خوب نشده هنوز چيكار كنم البته تا دو سه هفته هم پماد ا د و ضد قارچ هم كه گفته بوديد زدم اگه ممكنه راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
درضمن نتونستم عكساشونو اضافه كنم هركار كه ميكنم
سلام. خارش منقار هم دارن؟ یعنی به قفس و در دیوار زیاد منفارشونو میمالن؟اخیرا ترشحات از بافتش ندیدید؟من دوتا ملنگو دارم كه مشكل پًوسته شدن منقار داشتند و لطف كرديد بهم گفتيد كه دارو كلسيم و انتي ويت استفاده كنم واينكار رو انجام دادم يه تايم ملنگوي ابي كه تقريبا ٧ ماهشه بهتر شده بود بنظرم ولي الان دوباره احساس ميكنم داره خراب ميشه منقارش سفيده هم كه خوب نشده هنوز چيكار كنم البته تا دو سه هفته هم پماد ا د و ضد قارچ هم كه گفته بوديد زدم اگه ممكنه راهنمايي كنيد
حجم عکس اگر بالاست کم کنید .
سلام دوستان ملنگو من خیلی غبار تولید میکنه مثله شوره راهکار چیه ببرم حموم می ترسم مریض بشه![]()
سلام
میخواستم بپرسم چشم ملنگو از چه سنی سفید میشه کم کم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.