دوستان سلام
میخواستم دمای مناسب برای تانک گیاهیو بدونم.
الان دمای تانک من بین 26 و28 در نوسانه.
با احترام.
دوستان سلام
میخواستم دمای مناسب برای تانک گیاهیو بدونم.
الان دمای تانک من بین 26 و28 در نوسانه.
با احترام.
مرسی
کنده رو گرون میفروشن. اوضاع گیاه هم اصلا خوب نیست.میخوام برم تهران گیاه بخرم.به نظر شما کجا بهتره؟ با چه گیاه هایی شروع کنم بهتره؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم؟ گیاه نامرغوب رو چطوری تشخیص بدم؟
بازم مرسی
گیاهایی مثل آنابیاس.جاوافرن. هیگروفیلا.روتالا. شمشیری.ساژیتریا.اشک بچه. قدح مریم برزیلی و... میتونه براتون مناسب باشه. موقع خرید باید دقت کنین که گیاه سبز و شاد و ترد باشه نه زرد و رنگ و رو رفته و به ساقه هاش دست بزنین ببینین که ترد باشه نه نرم و له شده. گیاهی که رنگ تیره داشته باشه نامرغوبه. ارادتمند
درود به شما
به سایت خوش اومدی
دوست من اول یه مشخصاتی از تانکت بگو ببینیم که داخلش از چه نوع گیاه هانی کار کردی
همینطور آبزیان ساکن تانکت
ولی بطور معمول بهترین دما برای تانک گیاهی 26 هستش که به راحتی برای اکثر ماهیان تانک گیاهی هم قابل تحمل هستش
موفق باشید
داود
سلام
آیا ضرورتی به استفاده از سنگ هوا در پلنت می باشد؟
با تشکر
سلام
چون در شب گیاهان اکسیژن مصرف میکنن و co2 پس میدن - پس بهتره که پمپ هوا رو روشن بزارید . اما اگه تصفیه اکسترنال دارین می تونید لوله سوراخ دار خروجی اون رو کمی بالا ببرید تا روی آب تلاطم ایجاد بشه و دی اکسید از آب بیرون و اکسیژن به آب تزریق بشه .
موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.