ممنون از راهنماییتون
فقط یه سوال دیگه اینکه
من قفسو بذارم پایین به جوجه ها غذا بدم و بذارمشون سرجاش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
آخه میگن این پرنده حساسه جاشونو عوض کنی یا جوجه هاشو دس کنی دیگه غذا نمیده و این حرفا راسته؟
ممنون از راهنماییتون
فقط یه سوال دیگه اینکه
من قفسو بذارم پایین به جوجه ها غذا بدم و بذارمشون سرجاش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
آخه میگن این پرنده حساسه جاشونو عوض کنی یا جوجه هاشو دس کنی دیگه غذا نمیده و این حرفا راسته؟
سلام به دوستان گرامی.یه ماده دارم تا حالا جفت نخورده ولی حدود سه و نیم سال سن داره خودم خریدمش زمانی که جوجه بود . الان یه نر جوون دارم ولی سفت میخونه چون زیاد تقویتش کردم حدود یه سال سن داره از نظر جثه هردو برابرند.میدونم نر که موردی نداره ولی میخوام بدونم ماده از بظر سن و سال بالا نیست یعنی می تونه جوجه بده و جفت بخوره.لطفا راهنمایی بفرمایید نظر دوستان با تجربه مفید خواهد بود با تشکر.
سلام من یه جفت تن کردم که هم نر و هم ماده مست مستن ولی ماده اطلا اجازه جفت خوردن نر نمیده - ماده نخ و کاغذ جمع میکنه و حتی پر نرم میکنه و نرم هی بهش دون میده ولی تا میخوا د جفت بخوره ماده میزندش چاره کار چیه ؟ لطفا سریع تر بهم جواب بدین مرسی![]()
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
یک هفته ای هست تن کردم امروز جا تخمی گذاشتم ماده با اینکه اون کارارو میکرد ولی جا تخمی گرد نکرد
سلام
انشاالله که پرنده ماده تخم میکن و تخمها هم نطفه دار هستند اگر احتمالا تخمها نگرفت و تبدیل به جوجه نشد پرندها رو از هم جدا نکنید گاهی پیش میاد که پرنده ماده کمی زمان میبره تا به پرنده نر عادت کن و جف بخوره این هم به سن در قناری مربوط میشه و اماده بودن قناری که در لون دوم این مشکل خود به خود رفع میشه
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)