شما که میدونی من فقط پلنت کار میکنم . واسه تصفیش فیلتر سطلی 2217 ایهایم نسب میکنم و نورش هم اف پی ال چون از همه فراونتره
مرسی
سلام
انشاالله درراه اندازی تانک جدید موفق باشید
سلام . قربانت محمد جان
آره من خودمم توش موندم اگه دکوری که میخوام بزنم موفق باشه کجا برم قایم بشم
ارادت
سلام . ممنونم آقا . به امید خدا و دعای دوستان موفق میشم
سلام
من امروز رفتم به اون مغازه
اما اون جمع کرده بود از اونجا رفته بود......یکی از بچه های سایت هم همرام بود
تا اونجا که یادمه شیشش 20 میل بود......روی هر شیشه یک ردیف پل نواری در بالا و یک ردیف پل نواری در پایین داشت........هیچ پلی به صورت + نداشت......پلی که در کف زدی جالب نیست و یک مربع کوچکتر که در وسط مربع بزرگ نصب به به عنوان پل بهتره و دور تا دورش هم پل نواری........
سلامسلام
من امروز رفتم به اون مغازه
اما اون جمع کرده بود از اونجا رفته بود......یکی از بچه های سایت هم همرام بود
تا اونجا که یادمه شیشش 20 میل بود......روی هر شیشه یک ردیف پل نواری در بالا و یک ردیف پل نواری در پایین داشت........هیچ پلی به صورت + نداشت......پلی که در کف زدی جالب نیست و یک مربع کوچکتر که در وسط مربع بزرگ نصب به به عنوان پل بهتره و دور تا دورش هم پل نواری........
ممنونم که خبر دادی . برای بالا شاید از لبه داخل - نوار 6 سانتی 10 میل نسب کنم ولی دوست نداشم بالا کلا چسبکاری بشه واسه همین میخواستم پل ( + ) بزنم
ویرایش توسط mahdi3000 : 1st August 2014 در ساعت 10:06 PM
سلام اقا مهدی دست مریزاد
واقعا خسته نباشی لذت بردم از دیدن این همه سلیقه و دیزاین شما.
کارت درسته عزیز.
سلام
آقا مهدي تو تانك بستر دستساز ورمي كمپوست رو بالاي خاك برگ ريختي ؟ نميشه خاك برگ رو باشه چون فكر كنم زودتر تجزيه بشه !؟ بعد ارتفاع خاكبرگتون چه قدره ؟
ممنون و مرسي !
سلام
خاکبرگی که ریختم تجزیه شده و خرد بود . بله میتونی بالای ورمی هم بریزی . خاکبرگ بلوط رو در حد پاشیدن یه لایه بدون ارتفاع ریختم
موفق باشی
قهرمان , آکواریوم جدیده به کجا رسید؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.