ببخشید برای دستشویی کردن خرگوش چیو انتخاب کنیم که بو نگیره؟
و اینکه از چه سنی میشه بهش یاد داد؟
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ببخشید برای دستشویی کردن خرگوش چیو انتخاب کنیم که بو نگیره؟
و اینکه از چه سنی میشه بهش یاد داد؟
سلام .
برای دستشویی خرگوش از وسایل آنتی باکتریالی که توی پت شاپ ها میشه پیدا کرد مثل :
وود استیک
پوشال انتی باکتریال (غیر عطری)
ترکیب پوشال + وود استیک
یا پوشال + علوفه
وود استیک رو 2 روز یکبار و پوشال رو روزانه باید عوض کنید.
به بچه خرگوش میشه جای ادرارشو یاد داد ، فقط لازمه که یک تشت چهارگوش رو به کنج دیوار بچسبونید و علوفه بند بالاش ببندید و یک پر از علوفه رو به ادرارش آغشته کنید و توی دستشوییش بذارید. میبینید که یواش یواش اونجا دستشویی میکنه.
)بعد از آب خوردن بلندش کنید، توی دستشوییش بذاریدش و اجازه ندید بیرون بیاد تا دستشویی کنه و بعد رهاش کنید.
Inviato dal mio SM-G900FD utilizzando Tapatalk
نژاد میکس هست و خیلی کوچولوئه. هنوز یکمی زوده برای سخت گرفتن بهش چون سخته براش خودش و کنترل کنه.
ولی بعد از هر وعده شیر، بعد از ماساژ خیلی خیلی ملایم شکمش بذاریدش تو دستشوییش تا دستشویی کنه. یواش یواش در طول زمان یاد میگیرن. زمان این شرطی شدن به دستشویی و آموزش توی خرگوشای مختلف با روحیات مختلف فرق میکنه. و باید صبور باشید بهرحال.
فقط اینکه این بچه باید حتما با شیر خشک مخصوص بچه گربه تغذیه بشه.
جعفری، کاهو، کلم، گشنیز براش ممنوعه و خطر مرگ داره.
یونجه باید ضد عفونی و خشک شده باشه.
روزی 8 تا 10 سی سی روزانه و در دو نوبت میشه بهش شیر خشک مخصوص بچه گربه (برند رویال کنین توی پت شاپ ها بیشتر موجوده و مناسب هم هست) ولرم بهش بدید و ماساژ بعدش فراموش نشه.
سلام
خرگوش من پلت و يونجه نميخوره نميشه با سبزيجات يا چيزاي ديه از رشد بيش از حد دندون جلوگيري كرد؟
با سلام , ایا خرگوش سفید نیوزلندی همون خرگوش انکوره هستش ؟
سلام ، عذر میخوام که دیر متوجه پیام شما شدم. خیر متاسفانه تنها روشی که باعث اصطکاک و سایش دندانی و پرکتیس دندانی میشه علوفه هست . یونجه تا 8 ماهگی و علوفه بسته بندی با برند های قدیمی (غیر از پادوان که چندین مورد گزارش سوسک توی علوفه پادوان شده) .
از روش های مختلف برای جلب توجه خرگوش برای خوردن یونجه و یا علوفه استفاده کنید.
مثل ساختن اسباب بازی های یونجه دار.
سبزیجات آخر شب و به مقدار معین و درساعت خاص خودش داده بشه.
در طول روز اگر بهش تشویقی میدادید هر روز از مقدارش کم بشه تا در یک هفته به صفر برسه. مقاومت کنید تا تسلیم بشه و در طول روز جز یونجه و آب چیزی در اختیارش نذازید. (یونجه و آب 24 ساعت در اختیارش باشه. شب سبزیجات و پلت رو اضافه کنید)
استفاده از ترفند هایی مثل عکس میتونه مفید باشه.
ویرایش توسط Mahna_26jan : 18th January 2019 در ساعت 03:56 AM
سلام .
خیر، خرگوش سفید انگورا خاستگاهش ترکیه و آلمان هست و فقط اصلاح نژاد آلمانی انگورا با ترکیب چینچلا در نیوزلند انجام شده. خرگوش انگورا نیوزلند از نظر ظاهری هم تفاوت فاحشی با خرگوش سفید نیوزلندی داره و همینطور قیمت بالغ بر 1000 .
دیشب خرگوش من از یه ازتفاع نسبتا زیادی خودشو پرت کرد و الان حس میکنم دستش ورم کرده زیاد دستشو نمیزاره رو زمین ولی حالش خیلی خوبه وقتی دستشو فشار میدم سریع نمیکشدش ولی بعد از سی ثانیه میکشدش خرگوشم یه ماهو نیمشه الان سرحاله و من واقعا نگرانشم یعنی مچ دستش شکسته؟
از کجا بفهمم سالمه یا باید ببرمش دامپزشک؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)