نینا امروز صبح تموم شد
ساعت 4 صبح دونه میخورد
ساعت 5/30 افتاده بود کف قفس
و بعدش تموم شد... خیلی سخته... حتی به دکتر امروزش هم نرسید... بعد از 12 سال
سلام من طوطي ملنگو دارم كه برا اولين بار حمام با دوش بردمش كه بعد از حمام با حوله و سشوار خشك كردم اما نميدونستم كه نبايد اب گرفت رو سرش و بعد از حممام ديگه حرف نميزنه لطفا من و راهنمايي كنيد مرسي
سلام. دارو هارو بهش دادم.ااوایل بهتر شد و همون جور. مونده خوب نشد .و هیچ تغییری احساس نمیشه.یکی از چشم هاش رو همش به میله های قفس میکشه.چند روز اول که دارو رو شروع کردم چشمش رو کمتر میبست ولی الان دو روزه همش چشمش رو می بنده.پرهای بالای حفره هایت بینی رنگش تیره تر شده.احساس میکنم داخل حفره های بینی سیاه رنگ شده.وخارش هم داره.همش یه جا نظاره گر هست .ومثل قبلاً اصلا دیگه سر و صدا.بازی گوشی .نداره.لطفا یه راهنمایی دیگه بکنین .خیلی دلم براش میسوزه .ونگران هستم.متاسفانه دارو های اصلی که شما گفتین تو شهر ما گیر نیامد و مشابه که خودتون فرمودین گرفتم.
سلام ، پمادي كه گفته بودم داخل حفره هاي بيني نرفته ؟ در حال حاضر هيچ دارويي مصرف نميكنه ؟ عكس بزاريد ببينم تغييرات بيني رو .
والا براي اين طوطي ، بدون هيچ نتيجه ازمايشي و بر أساس گفته هاي شما ، عكس إرسالي ، داروهاي لازم داده شد. اصلش هم كه موجود نبوده ، به دامپزشكم كه دسترسي نداريد . مصرف گسترده ضد قارچها هم بيش از اين جايز نيست . ما هنوز از اصل بيماري بي اطلاعيم ، و بر مبناي عفونت قارچي درمان رو شروع كرديم كه در كنارش با مكملها ، تقويت سيستم ايمني هم در نظر گرفته شد . ديگه واقعا نميدونم با اين محدوديت هاي دارويي - دامپزشكي كه هست چه بايد كرد؟!
فرصت ميخوام از اول مراحل درمانو مرور كنم . اگر راه ديگه اي مونده باشه بهتون پيام ميدم . اگر نه ديگه متاسفانه كاري از بنده ساخته نيست . يا بايد براي يكبار هم كه شده ، مشهد مراجعه كنيد تا تخصصي تر به اين موضوع رسيدگي بشه ( بر أساس شواهد كتبي و معاينات باليني) يا واگذار كنيد به كسي كه بتونه براي رضاي خدا درمان اين بچه رو بعهده بگيره .
نميدونم از كجا بدونم اب تو گوشش و بينيش رفته؟ سنش فك ميكنم ٢سال باشه
Sent from my iPhone using پارسی پت mobile app
یعنی موقعی که سرشو میشستید مراقب نبودید این اتفاق نیوفته؟ اب رو مستقیم روی سرش ریختید؟!
مشکلاتی مثل خس خس یا صدادار بودن تنفس، باز نگه داشتن دهان، نداره؟ صداش نگرفته ؟ گفتید حرف نمیزنه. در حد کم هم متوجه گرفتگی صدا نشدید؟ سعی نمیکنه با واکنشهایی مثل عطسه یا تکان دادن سر ، اب رو از بینی خارج کنه؟ تب نداره؟ چشمهاش متورم نیست؟
راستش نميدونستم كه نبايد اب ريخت روي سرش برا همين اب و كامل ميريختم رو سرش تنفس صدا دار نيست دهنش باز نيست ولي در مورد صداش خيلي يواش يه چيزايي ميگه صداش خيلي كمه و با پاش سرش و ميخارونه تب نميدونم داره يا نه از كجا بدونم تب داره؟ چشماش متورم نيست
Sent from my iPhone using Parsipet
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)