بالهاشون چیده شده هس.امروز ماده اومد سرسفره ازم غذا گرفت برد.ولی خیلی جیغ میکشهراستی برا رام کردنشون اخه میگن جفتی رام نمیشن.من چجوری رامشون کنم؟؟
![]()
مقالات اموزشي https://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=496
سلام.داروی زدقارچ خوراکی روسه روز دادم .چیز غیر عادی مشاهدنشد.نوک تغییری نکرده.چشم بهتر شده الان زیاد نمی بنده چشمش رو وولی قرمز هست.با ناخن پا داخل سوراخ بینی رو همش میخارونه
[/LEFT][/B]
سلام و وقت بخیر دوستان
من یک راهنمایی ومشاوره لازم داشتم:
یه طوطی ملنگو دارم که تقریبا 12 سال هست که با ما زندگی یکنه و ب صورت اتفاقی هموارد خانواده شده... خوباوایل که اومد به جمع خانواده درمورد نگهداری و تغذیه و این طور موار ما خیلی کنجکاو بودیم و حتی تا خرید کتاب همپیش رفتیم... اما اطلاعات کافی نداشتیم... در طی این 12 سال نینا از غذای سفرهخورده جدای غذای خودش و اگر بهش نمیدادیم شلوغ کاری میکرد... چند روز قبل متوجهشدیم سرش حالت دوران داره و یه جوری مثل رعشه... نمیتونه غذا رو به راحتی از ظرفشبرداره یا از میله های قفسش بالا و پایین کنه... بردیمش پیش دامپزشک... گفتننمیتونیم بهش دست بزنیم و این مشکلش کبد چربه و غذاییش باید تغییر کنهتوی این چند روز ما تخمه رو از غذاییش کم کردیم... میوه و ارزن وسبزیجات (که اصلا علاقه ای به خوردنش نداره) بهش میدیم... و روزی دو بار هم به مدت20 دقیقه آفتاب میگیره... خیلی بیحاله... پوف کرده و پراشو پوش میده... خیلیمیخوابه... دفعش اوایل خیلی زیاد بود ولی الان کمتر شده... داخل آبش کمی لیمومیریزم... دیگه جیغ جیغ و بازی نمیکنه... و سرش و گردنش همچنان رعشه داره... چینهدانش امروز کمی متورم بود به نظرم (البته شاید من خیلی روش حساس شدم)... همش یه جامیایسته و فقط برای تخمه یه کم اشتیاق داره... برای سه شنبه قراره مجداد پیش یکدامپزشک دیگه ببریمش... همه اینارو گفتم تا بدوم هیچ کدوم از دوستان چنین تجربه ایداشتن؟؟؟؟ میتونن راهنمایی برای بهبود حال نینا به ما بدن؟؟؟ خیلی سخته وقتی حالبدشو میبینیم و کاری از دستمون بر نمیاد... اونم نینا که خیلی با ما اخته و شیطونو پر تحرک
بسیار متشکر از توجه و پاسخ شما
حتما بمواردی که فرمودید توجه خواهم کرد... فردا قراره دامپزشک جدید ویزیت کنن... امروز نسبت به روز گدشته خیلی بهتر بود... اشتهاش برگشته... خوابش کم شده... توجه بیشتر به محیط داره و کنجکاوی میکنه هر چند مثل قبل نبود ولی بعد از چند روز بی حالی خیلی خوب بود... فقط تنها مورد که خیلی آزار میده عدم تعادل در گردن و حالت نوعی لقوهدر گردن هست... مثلا برای گرفتن غذا سرش در چند جهت شدید تکون میخوره تا بتونه غذا بگیره و یا نمیتونه از میله ها بالا بره... امیدوارم که مشکلش حل بشه زودتر
باز هم سپاسگزام
سلام.داروی زد قارچ خوراکی رو دو روز ندادم .فردا دوباره شروع کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)