دوستان سلام
یه اسپری هایی هست برای شفاف کردن برگ که وقتی از گل فروشی گل می خریم به برگا میزنه و خیلی زیبا شاداب و سبز برگا به نظر میان
میشه از اونا به برگ کلهای آپارتمانی هم زد؟
براشون ضرری نداره؟
بله من دیدم.خارجی هاشو دیدم و سعی کردم بفهمم از چی درست شدن ولی چیزی پیدا نکردم.اما دیدم که مخصوص گیاهان آپارتمانی هم هست و فکرنمیکنم مشکلی داشته باشند.فقط همینکه مطمئن باشید در گلفروشی ها روی گل مصنوعی میزنند یا طبیعی.معمولا داخلش هورمون جیبرلیک داره که گل رو شاداب نگه میداره.
سلام
ببخشین به نظتون این کود خوبه؟ و چه طور باید استفاده کرد؟
کریستالون1 کیلویی36+12+12(کود کامل گلدهی
سلام دوست عزیز.این کود خوب،که هست.برای چی میخواین استفاده کنید؟این کود خیلی قویه و فقط باید زمان گلدهی و میوه دهی استفاده بشه.برای گیاهان بدون گل به هیچ عنوان استفاده نشه.مقدار پنج گرم در چهارلیتر در زمان گلدهی
براي اماده سازي براي گل دهي بهار !
-
كود كاكتوس چي خوبه و از كجا تهيه كنم ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای کاکتوس کود مخصوص هست.داخل فروشگاه انجمن گل و گیاهان یک سایت هست.برید به اون سایت.قسمت کود گیاهان آپارتمانی کود مخصوص کاکتوس هست.با فرمول 7-7-2. کودی،که شما گفتید بیش از اندازه قویه.کاکتوس یک گیاه دیررشده و نیاز به کود ضعیفتر داره.البته در زمستان هردوهفته فقط یکبار کود بدید و با شروع فصل گرما،هفته ای دوتا سه بار هم مشکلی نداره.
مرسي لينك ميتونين بهم بدين؟
نه گل هم دارم از اون كود استفاده نكنم،؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون آقا مجتبی عزیزسلام آقای بهمنش.وقت عالی بخیر.
بله من دیدم.خارجی هاشو دیدم و سعی کردم بفهمم از چی درست شدن ولی چیزی پیدا نکردم.اما دیدم که مخصوص گیاهان آپارتمانی هم هست و فکرنمیکنم مشکلی داشته باشند.فقط همینکه مطمئن باشید در گلفروشی ها روی گل مصنوعی میزنند یا طبیعی.معمولا داخلش هورمون جیبرلیک داره که گل رو شاداب نگه میداره.
به گلهای طبیعی میزنن ولی گلهای شاخه بریده
یعنی بعد از اینکه دسته گل رو کامل درست کرن و آماده شد به برگاش میزنن
به نظر این اسپری که من دیدم ایرانی میومد یا حداقل به سفارش ایران بود چون روش فارسی نوشته شده بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.