ممنونم من تست کامل دارم به جز منیزیوم .
po4 0
nitrat 5
nitrit 0
ca 400
kh 10
ph 7.8
شوری 10.22
دیگه ؟ و حالا یه سوال دیگه میخوام شوری بالا ببرم چه جوری ببرم؟
ممنونم من تست کامل دارم به جز منیزیوم .
po4 0
nitrat 5
nitrit 0
ca 400
kh 10
ph 7.8
شوری 10.22
دیگه ؟ و حالا یه سوال دیگه میخوام شوری بالا ببرم چه جوری ببرم؟
سلام آقای نوروزی شوری متناسب و ایده آل واسه ماهیا 1.020 الی 1025 و واسه ریف 1.023 تا 1.025 و ولی تا شوریه 1.022 و 1.023 برای کسی که فقط تویه تانکش داره مناسب تره ولی به قوله شما همون الکالین یا kh نگه دارنده ph هستش و kh بالاتر باعث تثبیت ph می شه افته ph بیشتر به خاطر مواده اسیدیه که تویه تانک توسط ماهیا و جانداران ذره بینی تولید میشن اتفاق می افته و همینطور پایین بودن ph ,kh آب ro کلا آکواریوم ها تمایل به اسیدیته دارن تا بازی بودن ph همیشه در حاله افته و با تعویض آب به موقع میشه جلویه این روندو گرفت اکثر آب های تازه نمک خورده ph 8.4 دارند و آلکالینیه آب یا همون خاصیت حفظه ph تقویت می کنند
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم با بالا بردن شوری مشکلتون موقتی حل میشه و ph باز افت می کنه خیلی دقت کنید تویه اضافه کردن موادی که باعث بالا بردن ph آب هستند چون ممکنه تاثیری روی ph و بافر آب نداشته باشند و فقط باعث افزایش kh بشند به دلیل مواد اسیدیه تویه آبتون که بواسطه ماهیا بوجود اومدن این چند دوزی که ph+ استفاده کردین طبقه دوزه استانداراده خودش استفاده کنید بعضی مواقع تا 48 ساعت طول میکشه تا ph آب بالا بیاد همون چیزی که واسه من اتفاق افتاد kh آبم تا 23 بالا اومد ولی ph تا 8.2 رسید طی این مدتی که این مشکلات واسم پیش اومد بهترین راه حل تعویض 10 الی 20 درصدیه آب بود به شما ام توصیه می کنم با تعویض آب این کارو انجام بدید و خیلی دقت داشته باشید روی افزایش kh و مرتب kh تست کنید هنگام استفاده از موادی که باعث افزایش اون میشند
ممنون از همه ، من kh , ph با هم پایین بودن ، طبق دستور برایت ول اول اونو رسوندم به حد مطلوب و بعدش شروع کردم به استفاده از ph پلاس..... kh خوب شد و الانم ثابت ، اما این ph تکون نخورده ..میخوام ببینم چیکار کنم؟ جوش شیرین بزنم؟؟؟؟؟؟![]()
هیچ وقت این کارو انجام ندین چون و دوزش مشخص نیست و نمی دونید چه تاثیری داره رو ماهیاتون خواهد داشت و تانکتونو مورده آزمون خطا قرار ندین بهترین راه همون تعویض 10 الی 20 درصدیه آبه و از سالم بودن تسترتون و پودر ph+ مطمن بشید و برای احتیاط ph رو جایه دیگه تست کنید و از یک تستر دیگه هم استفاده کنید
نیلو خانم یه چیزه دیگم یادم اومد به هیدرومترتون یا همون شوری سنج اطمینان نکنید اکثر شوری سنجای تویه بازار خرابن و 2 الی 3 عدد اختلاف دارند باشوریه واقعی تویه تانکتون اگه با یه هیدرومتره قویتر که اسمشو حضوره ذهن ندارم جایه دیگه تست زدین و همون شوریه خودتونو نشون داده که هیچی و الی حتما بدین با یه شوری سنج قوی که متفاوته با نمونه های خانگی معمول تو بازار شوریتونو امتحان کنند
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)