اینکه بعد از دو سالگی خطر سرطان تخمدان و تومور های بیضه وجود داره گزینه های مهم تریه.
این جراحی یک جراحی سطحی و کم خطریه.
خرگوش ها مثل ما انسان ها به خاطر خواسته خودشون نیاز جنسی شونو برطرف نمیکنن، این تنها غریضه ست که به دلیل فعالیت غدد جنسی فعال میشه و ما فقط حذفش میکنیم.
Inviato dal mio SM-G900FD utilizzando Tapatalk
این لینک رو صرفا به این دلبل اینجا میذارم که دیگه دکتر عزیزمون فعالیت نمیکنن و ممکنه بعضی از شما نیاز به راهنمایی داشته باشید
برای پرسش و پاسخ به این گروه تلگرام مراجعه کنید، اگر بتونیم راهنماییتون میکنیم اگر نه به دامپزشک خوب ارجاعتون میدیم [emoji120]
سلام دوتا خرگوش خریدم یکی نر یکی ماده قبلا خرگوش داشتم تشخیص جنسیتشو بلدم ولی نمدونم چند ماه یا سالشونه ولی بزرگن حیاطمونم خیلی بزرگه جا براشون زیاده میخواستم بدونم فصل جفت گیریشون کیه ؟؟؟ و این که گربه میگیرشون؟؟؟ اخه قبلیامو تو خونه نگهداری میکردم ولی اینا تو حیاط تو قفسن بعد این که برای جفت کردنشون کار خاصی اگه باید انجام داد بگین ماده رو بیست روزه خریدم نرو سه روز ولشون ک میکنم هرکدومشون ی طرف میرن مگه باهم نباید باشن ینی جفت نشدن؟؟ چقد طول میکشه![]()
سلام خرگو من ۲ ماهشه و روزی ۲وعده شیرخشک بدون لاکتوز میخوره با کمی یونجه و شلغم...الان یکی دوروزه که یه وعده فقط بهش شیرخشک میدم و بیشتر یونجه واسش میریزم...راستش امروز خیلی شکم صدا میده...زیاد قار و قور میکنهچیکارکنم
هیچوقت خرگوش رو نشور هیچوقت چون شوک بهش وارد میشه و میمیره،خیلی کثیف بود با یه دستمال نم دار آروم آروم محل کثیف رو تمیز کن
تغذیه شد کامل بگید.
شلغم رو حذف کنید .
اگر جیره ش فقط همینه که گفتید یونجه رو حتما قبل از مصرف بشورید و خشک کنید.
یونجه ای که توی آبکش بعد از شستشو میمونه بهتون میگه که خرگوش شما چی میخوره در واقع و اگر مشکل اصلی گوارش به دلیل یونجه بده.
یونجه مناسب رنگش با وجود خشک بودن به سبز تیره میزنه و با یک فشار سطحی برگهاش پودر نمیشن. پر برگ و ساقه ست و بعد از شسته شدن برگهاشو از دست نمیده.
یونجه ای که رنگش به زردی بزنه به احتمال خیلی زیاد یونجه در حال فاسد شدن بوده که خشک شده و خودش شدیدا مشکل زا میشه. و مخصوصا بچه خرگوش ها رو میتونه بکشه.
یک ویدیوی ماساژ مخصوص نفخ خصوصا لر بچه خرگوش هاست که باید انجام بدید. و روزی دو بار ضروریه. لطفا مسیج خصوصی بدید تا بتونم بیشتر کمکمتون کنم با ویدیو.
یادتون باشه مشکلات گوارشی برای بچه خرگوش کشنده س تا دیر نشده بهتره ببریدش پیش دامپزشک خوب.
شیر خشک بدون لاکتوز روزی ۲وعده میخورد یکی صبح یکی شب(که تصمیم دارم کم کم قطع کنم)...یونجه هم تازه تازه بهش میدم...قطره مولتی ویتامین کودکان هم چون دوس نداره مجبورم روزا یکم جعفری رو آغشته به قطره کنم و بهش بدم،شلغم خیلی کم میخوره شاید هفته ای یروز اونم کم...گاهی ذرت هم خیلی کم بهش بدم در حد دوسه تا دونه...هفته ای یکی دوبار هم بهش پسته میدم اونم ۲ ۳ تا دونه.....فقط امروز شکمش زیاد قار و قور میکرد ولی مثل همیشه سرحال بود...شکمش هم ماساژ دادم ۲بار امروز...چون فک کردم نفخ کرده سعی کردم بهش عرق نعنا بدم ک کلا یکی دوتا قطره بیشتر نخورد![]()
عرق نعنا یک سی سی با سرنگ از بقل دهنش بدید.
یونجه رو حتما باید بشورید و خشک بدید نه تازه و تر! خود یونجه تر باعث نفخه و صدای شکمش همینطور جعفری.
ولی دلیل اصلیش یونجه تره.
همه چیزایی که گفتید رو حذف کنید.
فقط یونجه خشک شسته و خشک شده.
منظورم یونجه تازه و خشک بود....یونجه تر اصلا نمیدم...صدای شکمش واسه نفخِ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)