دوستان در مورد سوال من کسی نظری نداره؟؟!!!!!!!!
3 تا پست بالاتر پرسیده بودم
دوستان در مورد سوال من کسی نظری نداره؟؟!!!!!!!!
3 تا پست بالاتر پرسیده بودم
سلام.احتمال داره جوانه ها از بین رفته باشند.ریشه ها اگر پوسیده باشند این اتفاق میافتهسلام خدمت دوستان
اگه یادتون باشه یه سیکاس داشتم ...برگاش زرد شد که بعد فهمیدم بخاطر آبدهی زیاده...برگهای زرد ردیف اولو چیدم بعد از مدتی جوانه زد و رشد خوبی هم داشت
اما مدتیه همینطور مونده و دیگه رشد نمیکنن جوانه ها ...دلیلشو کسی از دوستان میدونه؟
هیچ تغییر و جابجایی هم نداشتم
بنظر میرسه جوانه ها کمی قهوه ای شدن
بله جوانه ها یه جورایی سوختن
راه حلش چیه؟کاری میشه کرد؟
باید خاک عوض بشع با مقادیر زیاد پیت ماس و یا پیت ماس خالص تا دوباره ریشه بزنه.البته موقت داخل شن شسته تمیز هم باشه ریشه میزنه و بعد باید خاک باهاش مخلوط بشه
سلم دوستان من خیلی دوستداشتم برای کاشت و نگهداری گیاههان از روش ایروپونیک استفاده کنم اما نمیدونم باید از کجا شروع کنمو چطور پیش برم لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام بر دوستان،
سؤالم اينه كه ايا اگر كاكتوس رو تو اين هوا در تراس بگذارم خشك يا خراب ميشه
پيروز و كامياب باشيد
سلام دوست عزیز.معمولا تراس ها خیلی درمعرض باد سرد و شدید هستند و امسال هم هوا بیش از اندازه سرد میشه.بیرون ازبین میره.دوام هم میاره اگر بزرگ باشه و درمحلی دور از مسیر باد و سوز سرما باشه.
سلام، تراسي كه صحبتش رو ميكنم تو يه محل كور و بدون باد هست ولى در عوض كوران كردن باد تو اون محل باعث سرماى شديد تر از محلهاي ديگه ميشه، از اونى كه اين چندتا كاكتوس جديد رو خريدم گفت سرما مهم نيست ، طوريش نميشه!!!!
يعنى بيارمشون داخل اتاق؟
پيروز و كامياب باشيد
دیگه ریسک شماست.انجام بدید ببینید چی میشه
سلام
میخاستم بدونم اسم این گیاه چیه و چطوری میتونم بکارمش و شرایط نگهداریش چیه
باتشکر![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.