سلام آقا صادق
حلزون کیلر فقط حلزونهای کوچکتر از خودش و غذای ماهی میخوره
حلزون شاخدا هم فقط بعضی جلبکهارو میخوره مثل جلبکهایی که روی شیشه و چون و سنگ میزنه
خیلی زیباست واقعا حرفی واسه گفتن نداره
سلام آقا بابک عزیز . قوربون شما . بی نقص تر از دیسکسهای خوشگل شما نمیتونه باشه . مرسی
ممنونم امیر آقا . لطف داری
اینم تانک 270 لیتر بدون دکور :
بزودی رو براش میکنم
سلام مهدی جان
مثل همیشه فوق العاده زیبا و دلنشین.البته توقع هم از شما همینه
استاد یه سئوال(( البته جاش اینجا نیست)) روی انانابیاسم کثیف میشه و نه حلزونام میرن سراغشون ونه کت اتو !!! چی پیشنهاد میدید؟؟
سلام اقا مهدی
اقا بدونه دکور که بسیار زیبا ست حال اگر طرح دکور در نظرتون روی تانک پیاده کنید لذت دیدنش دو چندان خواهد شد
ممنون از قرار دادن عکس جدید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
واقعادیدن تانکهای زیبای شما لذت بخشه، حس میکنم باید تانکهام رو جمع کنم برم غاز بچرونم![]()
سلام وحید عزیز . لطف داری . انابیاسها فسفات دوست هستند و نور کم تا متوسط رو میپسندن . چون در تانک دیسکس از آب ro استفاده میشه و شاید فسفاتش در حد 0.5 باشه پس برگهاش جلبک میزنه و سبز و مشکی و کثیف بنظر میرسه . در آب سنگین همراه با فسفات بالا و نور کم هیچوقت اینجور نمیشه
ارادتمندم
سلام احسان جان . مچکرم عزیز . یه دکور توی ذهنم هست که میخوام پیادش کنم ولی یخورده مشکله و حوصله زیادی میخواد . منم که پیر شدم و کم حوصله . ولی سعی خودم رو میکنم . قربانت
خیلی ممنونم . شما لطف داری . هر تانک گیاهی یا غیر از اون زیبایی خاص خودشو داره . شما هم کمی حوصله بخرج بدی اونوقت من باید جمع کنم برم
حلزون شاخدار در حال تمیز کردن شیشه
سلام خدمت استاد عزیز
واقعا که زیبا هستن واقعا از دیدن تک تک تانکها ادم لذت می بره
واقعا دست مریزاد استاد
امیدوارم همیشه به این زیبایی باشند و از داشتنشون لذت ببرید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.