باسلام خدمت دوستان.دوستان ميخواستم بدونم براى آك با ابعاد 150طول 45 عرض و 90 ارتفاع،واتر پمپ چند هزار ليترى ميخواد؟
دوست عزیز معمولا واتر پمپ سامپ به تانک رو اینجوری حساب می کنن
(حجم آب * جریان مورد نظر)*1.2= دبی خروجی واتر پمپ
اون ضربدر 1.2 در واقع همون 20% هست که ما به خاطر اختلاف ارتفاع و افت به علت لوله کشی ازش به قدرت واتر پمپ اضافه می کنیم
( واتر پمپ های اروپایی برای افت جریان در اثر ارتفاع چارت دارن! که میشه از ااون استفاده کرد)
جریان مورد نظر هم برای تانک فیش انلی معمولا 6 برابر و برای تانک ریف 8 تا 10 برابر درنظر گرفته میشه !
سلام دوستان استادها عزیز یه نظر میخواستم در مورد سیستمم
اک من 120.45.70
110کیلو لایوراک دارم یک ریفیجیوم 70 در 40 گذاشتم داخلش گیاه انگوری در حال رشد از دنیترات سیچم همراه با راکتور گذاشتم و میخوام هفته10 لیتر اب سیفون کنم 10تا ماهی متوسط هم دارم هنوز ریف ندارم 15 کیلو مدیا گذاشتم از اب roهم برای جابجایی اب استفاده میکنم
خوب حالا به نظر شما برای بالا نرفتن نیترات کار دیگه ای هست حجم اک وسامپ من 534 لیتر اگر چیزی هست به من کمک کنید
سلام دوستان روی شیشه های اک من جلبک سبز میزنه که با دست پاک نمیشن باید با تیغ پاک کنم نورهم 2تا متال هست که روزی 8ساعت روشنه مسکل چیه
سلام اینجا کسی استاد نیست همه دوست هستیم استفاده از واژه دوست صمیمیت رو بیشتر میکنه
خیلی خوبه اگه این روند رو پیش بگیرین هیچ وقت مشکل نیترات نخواهید داشت برا محکم کاری یه ats هم باشه عالیه!
برا سیفون هم سعی کنین نمک با کیفیت تهیه کنین
سلام شکل جلبک ها چجوریه ؟
بله با تیغ پاک کنین جلبک ها بعد چند بار که پاک میشن با پایه قوی تر رشد میکنن باید ببنیم پارامتر های آب چجوریه و اینکه جلبک ها چجوری تا بشه نظر داد شاید هم به خاطر نور باشه
سلام خوبین؟من این میگوی پیستول رو چطوری میتونم از بین ببرم؟ شاه بلنیم نیست الان 2 روزه؟؟؟ توروخدا فقط نگین لایوراک در بیارم..راه دیگه ایی هست؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدااااااا![]()
ph آب من باز رفت روی 7.8 من تنها کاری که می کنم آب تبخیر شده رو بدون اضافه کردن نمک می زنم به سامپم کسی می دونه دلیله این افت شدیده ph آبم چیه؟ kh روی 12 13 تکون نمی خوره ولی ph iهمش در حاله افته![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)