توی عکس سفید بود! عنبیه طوسی رنگ ، کمتر از یکساله .٧ ماه به بالا
مبارکت باشه خوب خریدی الان زیر 300 نیست انشالاه 1000 سال عمر کنه دیگه به زور نگیرش یاد بده بیاد رو دستت از پشت هم اصلا نگیرش چون متنفرن از پشت گرفته بشن هر وقت یادش دادی بیاد رو دستت دیگه حله البته باید چند روزی نزدیکش نیمرفتی تا عادت کنه به جایه جدیدش و شما بعد شروع میکردین به غذا دادن با دستو ناز کردنو از قفس بیرون اومدم
اگه در مورد طوطی اطلاعات نداری تو همین جا هر سوالی دارین بپرسین خیلی مواظبش باشین از طرف منم ببوسش
دوست من رفتم نشون دادم ي پرنده فروشي گف مادس اما بردم زير بار نرفت گفت نره 6 ماهه بعد گفت ببر ازمايش ببين نره يا ماده فردا ميبرمشي روزه نتيجه ميدن مثل اينكه
Sent from my iPhone using Parsipet
اولش فراريه بعد كه ميگريش اروم ميشه و ميزاره كاملا نازش كني و خوشش مياد اب رو زمين نميخوره وقتي ميگيري دستت از نوك دست ميخواد اب بخوره يا دهان
150 خريدم
حرف نه ارومه وقتي ميخوام بگيرمش فقط جيغ ميزنه اما از ديشب كه صداش ميكنم واكنش نشون ميده به اسمش كه از ديشب بهش گفتم
مدفوعش اب زرد هم داره!!
سلام طوطی شما یک پرند وحشی هست که از حیات وحش صید شده و به زور رام شده. شما به زور نگیریدش . فقط زماانی حق دست زدن به طوطی رو دارید که طوطی اجازه بده و دلش بخواد و در غیر این صورت دارید بهش استرس .حشتناکی رو وارد میکنید. متاسفانه پرنده فروش ها به زور حموم و آب و بستن پاش با طناب و ... یک همچین حالتی در طوطی به وجود میارن...اون قدر میترسه و تو سری میخوره که از ترس میاد روی دست.
درستش اینه که خودش بیاد سمت شما نه شما به زور برید سمتش
محبت، زمان
این ۲ تنها راه حل شماست.
سلام توي قفس واينميسته بيرونم كه ميره پيش گلهاكه سمي اند
سلام بردم ازمايش pcr گفتن تا فردا ظهر نتيجه نرو ماده بودن رو اعلام ميكنن
توي قفس خيلي خودشو اينورو اونور ميزنه
سلام ، يا قفس بزرگتري براش تهيه كنيد يا گلها و وسايل خطري رو از اتاق جمع كنيد و يك محيط امن براي بيرون أوردنش از قفس درست كنيد . اينطوري عصبي ميشه ، ممكنه به خودش اسيب بزنه .
سلام در مورد انگل طوطی یا شپش یا هر نوع از این بیماری که دکتر گفتن هر سه ماه برایه بازدید بیارید به چه صورت بازدید میشود و چه نوع دارو و چه هزینه ای دارد؟؟؟ در ضمن اگه طوطی دستی نباشه باید با دستکش گرفته بشه که دکتر معاینه کنه؟ مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.