سلام دوستان ایا 7 تا تخم رو عروس میتونه بپوشونه و امیدی به جوجه شدن ضمن اینکه هر 7 تا هم به شرطی که نطفه داشته باشه ایا میتونه همه رو گرم کنه یا خیر با این کار ریسک بزرگی کردم و احتمال داره همه تخم ها به فنا بره ؟
سلام دوستان ایا 7 تا تخم رو عروس میتونه بپوشونه و امیدی به جوجه شدن ضمن اینکه هر 7 تا هم به شرطی که نطفه داشته باشه ایا میتونه همه رو گرم کنه یا خیر با این کار ریسک بزرگی کردم و احتمال داره همه تخم ها به فنا بره ؟
سلام
علی اقا میگم جفت عروسم که 2 سری هرچی تخم گذاشته نطفه داشته ... اگر این دفعه 5 تا گذاشت 2 تا تخم دیگه بهش اضافه میکنم خدا کنه بتونه همه رو پوشش بدهر یک جداگانه بر روی اونا میخوابند این درسته ؟... مثلا اگر نتونه 7 تا رو درست بپوشونه همه تخم ها رو خراب میکنه ؟یه جا خوندم تعداد تخم ها اگر زیاد بشه عروس نر ماده تخم ها رو جدا میکنن و ه 2 کتاب در مورد عروس دارم یکیش نوشته عروس تا 7 تخم میزاره یکیش نوشته تا 9 تخم میزاره....
حتی 1 تخم هم اگر از جفت که میگم مشکل داره جوجه بشه پس یعنی جفت مشکل داره و درست گرم نگه نمیداره تخم ها رو....سری بعد براش دستگاه میخرم
تخم اول یا دوم فکر کنم احتمال اینکه نطفه داشته باشند خیلی بالا هست درسته ؟
سلام.بله تا تخم سوم احتمال نطفه دار بودن بالای هفتاد درصده ولی تخم های آخر احتمالش کم میشه به نسبت تخم های اول.چون معمولا جفت موندگار توی لونه هستن و ماده از سرآمادگی تخم هارو میذاره.من چند سری تا 7 تا تخم رو دیدم ولی هیچوقت توی این چن سال 9 تارو ندیدم و نشنیدم به صورت عملی کسی دیده باشه از جفتش.من احتمال میدم جفت شما توی نگهداری از تخم ها مشکل داشته باشه.بهتره بذاری زیر جفت با تجربه تر و تخم هارو علامت گذاری کنی با ماژیک تا مطمئن بشی تخم های اون ها سالمه.
سلام
در فصل گرما هستیم الان 2 جفت عروس های من تخم دارن ایا دمای مناسب چند باید باشه ؟ الان دما رو با روشن کردن بخاری به 27 رسوندم... بخاری رو خاموش کنم دما 24 میشه
ممنون میشم کمک کنید
سلام... اگه یادتون باشه من برای عروس ماده ام یه نر خریدم.... یک هفته بعد از خرید انداختمشون کنار هم... الان یه 3 ماهی هست پیش هم هستن و 2 ماهی هست که لونه گذاشتم... نرو ماده میرنو میان... دعوا هاشون کمتر شده... ولی چیزی از جفتگیری کردن توی اینا من ندیدم...
به ندرت و خیلی اتفاقی سراشون رو بهم میمالن...
تا چقدر دیگه منتظر باشم؟
سلام
من ديروز دوباره عمه شدماز اونجايي كه با برادرم با هم تو يه ساختمان زندگي ميكنيم.، ميخواستم بدونم گرد پرهاي عروس هلندي براي نوزاد ايجاد مشكل ميكنه؟ مثلا اينكه باعث بشه خدايي نكرده مشكل تنفسي پيدا كنه؟
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)