عزیزم شما اشتباه نقل و قول کردین!!!
درسته چربی بیش از اندازه مضره اما به اندازه خودش لازمه
بعلاوه گوشت و مرغ پخته اکثر چربی خودشون رو به آبش میدن و چربیش کم میشه
عزیزم شما اشتباه نقل و قول کردین!!!
درسته چربی بیش از اندازه مضره اما به اندازه خودش لازمه
بعلاوه گوشت و مرغ پخته اکثر چربی خودشون رو به آبش میدن و چربیش کم میشه
سلام دوستان.همستر من که الان حدود 2 سال و 8 ماهش شده از دیشب یه دفه یک جوری شده! نمیتونه خوب راه بره!ینی به زور!!! راه میره.همش سر میخوره رو زمین.پاهاش سیخ شدند و خم نمیکنه خیلی پاهاشو!
مثلا میخواد خودشو بخارونه نمیتونه رو پاهاش خوب بایسته!
تو خونش به زور میره.میره تو هی هل داده میشه به عقب!
نمیدونین چش شده!؟
موقع خوابش یا استراحتش نفس نفس هم میزنه
کمکککککککککک![]()
سلامسلام دوستان.همستر من که الان حدود 2 سال و 8 ماهش شده از دیشب یه دفه یک جوری شده! نمیتونه خوب راه بره!ینی به زور!!! راه میره.همش سر میخوره رو زمین.پاهاش سیخ شدند و خم نمیکنه خیلی پاهاشو!
مثلا میخواد خودشو بخارونه نمیتونه رو پاهاش خوب بایسته!
تو خونش به زور میره.میره تو هی هل داده میشه به عقب!
نمیدونین چش شده!؟
موقع خوابش یا استراحتش نفس نفس هم میزنه
کمکککککککککک
همستر شما تقریبا بسیار پیر محسوب میشه و خیلی بیشتر از میانگین حد اکثر عمر همستر های دیگه عمر کرده . امیدوارم که حالش بهتر بشه ولی اگر نشد بدونید که میانگین عمرهمستر ها معمولا ۲ ساله نه بیشتر . به هر حال میتونید همستر رو به یک دامپزشک مجرب نشون بدید . اینجا جای پرسیدن سوال های به این مهمی و اورژانسی نیست که!
ممنون از شما.سلام
همستر شما تقریبا بسیار پیر محسوب میشه و خیلی بیشتر از میانگین حد اکثر عمر همستر های دیگه عمر کرده . امیدوارم که حالش بهتر بشه ولی اگر نشد بدونید که میانگین عمرهمستر ها معمولا ۲ ساله نه بیشتر . به هر حال میتونید همستر رو به یک دامپزشک مجرب نشون بدید . اینجا جای پرسیدن سوال های به این مهمی و اورژانسی نیست که!
همسترمو بردم پیش یک نفری که تو کار همستر هست.گفت به خاطر پیریشه.جرئت ندارم ببرمش دامپزشک.می ترسم آمپول بزنه بکشتش.
آخه جای دیگه ای نبود واسه پرسیدن![]()
خیلی ممنون بابت پاسختون100 بار اومدم
نمیدونم چرا تو قسمت جوندگان پرنده پر نمیزنه
اصلا تاپیک ها تکون نمیخورن!!همه ی دوستان رفتند![]()
سلام چه شدهمستر خوبش کرید ؟؟؟ممنون از شما.
همسترمو بردم پیش یک نفری که تو کار همستر هست.گفت به خاطر پیریشه.جرئت ندارم ببرمش دامپزشک.می ترسم آمپول بزنه بکشتش.
آخه جای دیگه ای نبود واسه پرسیدن![]()
خیلی ممنون بابت پاسختون100 بار اومدم
نمیدونم چرا تو قسمت جوندگان پرنده پر نمیزنه
اصلا تاپیک ها تکون نمیخورن!!همه ی دوستان رفتند
سلام.متاسفانه از دنیا رفت...
http://www.parsipet.ir/thread12216-8.html#post233996
سلام . من شهرکرد زندگی می کنم هرجا را میگردم همستر پیدا نمیکنم کسی میتونه کمکم کنه![]()
سلام به همه
من دوتا همستر دارم یکی نر یکی ماده (راینو و پونیو) حدود دوماهه که کنار هم نگهشون داشتم بعضی وختا که قفسو طوری میچینم که جاشون کمه دعواشون میشه ولی درحالت عادی خیلی به ندرت دعوا میکنن شبا هم کنار هم میخوابن
سوالای من:
چرا تا الان بچه دار نشدن؟
میتونم بهشون یاد بدم که وقتی یه سرپناه توی قفس براشون درست میکنم زیرش خرابکاری نکنن؟ (وقتی سقف بالای سرشون نیس گوشه ی قفس کارشونو میکنن)
چرا اصلا آب نمیخورن؟ اگه آبشونو عوض نکنم آب نمیخورن؟
حتما باید روزانه یه کم آفتاب بخورن؟
درضمن سایتتون خیلی مفیده ، ویتامین داره!!!
کسی نبود؟یکی جواب بده لدفن
جواب بدییین ... هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییی![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.