سلام.با سلام و عرض ادب.
سوالی از خدمت تون داشتم.
من یه مینا دارم حدود سه ماهشه یه مدتی میشه که از بینیش ترشحی میاد و بعضی وقتا هم باعث کیپ شدن حفره هایه بینیش میشه و به همین خاطر هرزگاهی یه صدای شبیه عطسه از خودش در میاره که میخواد حفره هایه بینیش رو باز کنه.
غیر این مورد هیچ مشکل دیگه ای نداره و اصلا بی حال و کم اشتها نیست.
در ضمن حدود یک ماهه پیش که بردم دامپزشکی گفتن علایمه سرما خوردگیه و دوتا قطره دادن که استفاده کردم ولی متاسفانه هنوز این ترشحات بینیش قط نشده.
ممنون میشم راهنماییم کنید متشکرم
اصلا نباید سرد باشه محل زندگیش.
ولی بد نیست به یه دامپزشک دیگه مراجعه کنید.
چون ممکنه شدت پیدا کنه.
Sent from my K00E
سلام
در جریان باد یا جلو نور مستقیم هیچ وقت قرار ندیدن.. بهترین دما هم 25 درجه هست بهتر از مولتی ویتامین توی آبش استفاده کنید.
همچنین به دامپزشک پرندگان مراجعه کنید.
با سلام مرغ مینا من پای راست شدن ران پا متورم وزیر شکمش هم متورم شده آگه راهنمای کنید سپاسگزار میشوم
فرستاده شده از SM-J105Fِ من با Tapatalk
بله گفتم برنج بدون روغن ماکارونی نون پارس میوه ولوبیا وسیع زمینی
Sent from my SM-J105F using Parsipet mobile app
لوبیا رو حذف کنید.بله گفتم برنج بدون روغن ماکارونی نون پارس میوه ولوبیا وسیع زمینی
دست میزنید به شکمش و پاش درد داره؟
توی راه رفتن مشکلی داره؟
سیب زمینی هم ترجیحا حذف کنید.
سنگینه.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام. عکس واضحی از قسمت متورم در این تاپیک http://www.parsipet.ir/showthread.ph...9&goto=newpost بزارید در اسرع وقت پاسخ خواهم داد.بله گفتم برنج بدون روغن ماکارونی نون پارس میوه ولوبیا وسیع زمینی
سلام من یک مینا دارم که کنار پاهاش یک چیزی در آورده میشه راهنمایی کنید چی هستش و چکار باید کنم حالم مینام هم خوبه انگار با پاش مشکلی نداره
![]()
سلام. عذرخواهی میکنم چیزی مشخص نیست!!
میشه راجع به زائده توضیح بدید؟
سفت و برجستست با حالت مایع و ابسه مانند؟رنگ؟ درد داره؟ جاهای دیگه پا، در دهان یا کنار نوک ، منتشر نشده؟
تغذیه و سنش؟ قفسش مرتب تمیز میشه؟
سلام سفت است رنگش مانند کبودی است خیلی که فشارش میدم دردش میگیره جاهای دیگه پا هم نداره در دهان یا کنار نوک ، منتشر نشده قفسش مرتب تمیز میشه تغذیه اش هم خوبه چند روز یک بار سیب و پرتغال و نارنگی میدم خوب میخوره چند روزی است اینجوری شده تو اشتها و روحیه اش تاثیری نگذاشته و جوجه خردادی هستش پارسال خریدم سنش را دقیق نمیدونم و هر شب با آب پاش پایش را میشورم یک کوچولو بهتر شده اول سیاه بود رنگش و پاش هم هی بالا میگرفت ولی الان اصلا پاش را بالا نمیگیره سرحال سرحال است انگار که نه انگار پاش مشکلی داره ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.