سلام. ممنون از پاسخ جامع و کاملتون و امیدوارم بتوانم از راهنمایی های شما استفاده کنم
سلام. ممنون از پاسخ جامع و کاملتون و امیدوارم بتوانم از راهنمایی های شما استفاده کنم
سلام دوست عزیز
یک سئوال دیگه داشتم ....من چند وقته به فکر این افتادم که جریان در کف اب رو در تانک افزایش بدم
ایا به نظرتون موج ساز بگیرم یا قدرت واتر پمپ رو از 1200 لیتر در ساعت به 2000 تا افزایش بدم
در ضمن برای 370 لیتر از موج ساز با چه قدرتی استفاده کنم ....البته میزان co2 در تانک خوبه , co02خروجی در تایفن همین الان پودر میشه ......
سلامسلام دوست عزیز
یک سئوال دیگه داشتم ....من چند وقته به فکر این افتادم که جریان در کف اب رو در تانک افزایش بدم
ایا به نظرتون موج ساز بگیرم یا قدرت واتر پمپ رو از 1200 لیتر در ساعت به 2000 تا افزایش بدم
در ضمن برای 370 لیتر از موج ساز با چه قدرتی استفاده کنم ....البته میزان co2 در تانک خوبه , co02خروجی در تایفن همین الان پودر میشه ......
شما خروجی سوراخ دار فیلتر سطلی رو به سمت شیشه پشت و کمی بسمت پایین بچرخونید میتونید جریان خوبی در کف تانک داشته باشید . اضافه کردن واتر پمپ قویتر و یا موج ساز قوی باعث تلاطم زیاد آب و باعث میشه کود و دی اکسید کافی به گیاها نرسه . یعنی هرچه شدت جریان داخلی تانک بیشتر باشه جذب کود و دی اکسید توسط گیاها کمتر میشه . این موضوع در گیاهان قرمز بیشتر بچشم میاد
سلام عزیزان
حلزون شاخدار :
جلبکخوار سیامی :
چری بارب :
![]()
سلام اقا مهدی
اقا مهدی بی صبرانه منتظره عکس از نمای کلی تانک جدید شما هستیم استاد .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام آقا مهدی.به به عجب حلزون ها و ماهی های خوشگلی.میگم چیکار میکنید آب آکواریوم اینمهم زلال و تمیزه.؟؟؟؟آدم کیف میکنه نگاه میکنه.من هرکار میکنم بازهم آب رنگش عوض میشه.
سلام آقا
واسه این تانک 200 لیتری فیلتر اکسترنال 2215 ایهایم دارم که مدیاهای توش شامل سرامیک و سابستریت پلاس ایهایم و پد و اسفنج هستش . سیفون هفتگی 20 لیتر
شاید بخاطر فیلتراسیون خوبش باشه
ارادت
سلام
آقا مهدی
خسته نباشید
تو این تانک بجز حلزون شاخدار حلزون دیگه ای مثل کلیر هم دارید؟
بعد حلزون شاخدار چه نقشی تو تانک گیاهی بازی می کنه؟ جلبک خوار هستش؟
با تشکر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.