غذا كه معجزه نميكنه اگر فلاور استعدادشو داشته باشه بدون غذاي تقؤيتي و هورمون هم رنگ و هدش رو نشون ميده.
غذا كه معجزه نميكنه اگر فلاور استعدادشو داشته باشه بدون غذاي تقؤيتي و هورمون هم رنگ و هدش رو نشون ميده.
نه اقا اینجا خیلی بد با آدم رفتار میکنن
طرف میگه اینجوری نمیشه که دومش تو باشی
آخه کسی نیس بگه ت تو هم میگن فلاورباز؟؟؟
به قرآن طرف فلاور داشته مثل زغال
ماه بعد رفتم دیدم اااااا فلاوره تا نیصفه بدنش دیدی بدن آدم میسوزه بعد جای سوختگیا صورتیه؟؟؟
از سر تا نیمه بدنش اینجوری شده
فلاور توی ژنش رنگ و هد داره اما چون هورمونای بدنش
نسبت به سنش رشدش کمه تو یه نسل تکمیل نمیشه مگر اینکه تو 2 نسل بعد از خودش
باورش نمیشه 4 روزه رنگ ماهی بخواد تغییر کنه حالا حتی ناچیز
ویرایش توسط shellman2008 : 27th November 2012 در ساعت 04:58 PM
دوست عزیز شما نظر خواستی بنده هم بر حسب وظیفه بر پایه تجربه و اطلاعاتی که دارم نظرم رو گفتم
اگر مطمئنید که با غذاهایی که گفتید هدش خوب میشه پس چرا سوال میکنید
همه جا گفتم اینجا هم برای بار چندم میگم غذا معجزه نمیکنه
فلاور باید استعداد هد زدن داشته باشه
شما این فلاور رو یکسال دیگه این غذاهایی که گفتی بده من هم یه فلاور دو بندی دارم عکسش رو الان میزارم دو ماه دیگه هم میزارم و فقط هم بیو مار میدم بهش
من بیومار میدم به فلاورهام چون تعدادشون خیلی زیاده
در ضمن اگر هامپثی هد اصل پیدا کردی سلام من رو هم بهش برسون
همانطور که یکی از مدیران ارشد تذکر دادن :
اقای قلیخانی و کاربر hapooبحث تون رو تو پیغام خصوصی دنبال کنید
منبعد پستی بزنید که کل کل توش باشه حذف میشه
ویرایش توسط shellman2008 : 27th November 2012 در ساعت 04:58 PM
این فروم با تمام فروم های ابکی دیگه فرق داره
همینطوری نمی تونید ادعا داشته باشید
برای صحبت هاتون باید منبع ارائه کنید
در صورتی که منبع ندارید اظهار فضل نفرمایید
اون فلاوری که دیدید سیاه بود و بعد قرمز شده از این نشون به نشون استعداد رنگ رو داشته
سیاه شدن فلاور 1000 و یک دلیل می تونه داشته
فلاوری که رنگ نداشته باشه رنگ نمیگیره حتی اگر به قول شما از هورمون رنگ رو خالی بدید بخوره
در ضمن هورمون رنگ نداریم
اون ماده ای که شما به اسم هورمون رنگ میشناسید رنگدانه هست که از منبع بیشتر گیاهی استخراج میشه مثل انواع جلبک ها
ویرایش توسط shellman2008 : 27th November 2012 در ساعت 05:05 PM
سلام من به همین جا اعلام میکنم که به هیچ وجه قصد توهین وبی ادبی به کاربرhapooرو نداشتم.اما چون میدونستم که حرفشون اشتباهه جوابشون رو دادم وآخرش هم گففتم که موفق باشی.من قصد توهین به هیچ کاربری رو نداشتم وندارم وقصدم فقط کمکه.نه بی ادبی ونه بی احترامی همه ی افراد محترم هستند.اما همونطوری که شما بالا توضیح دادید اگر ایشون انقدر ازجوابشون مطئن هستند وفکر میکنند که ما اشتباه میکنیم پس چرا سوال میکنند ومن توی پست قبلی هم خدمتشون عرض کردم اگر انقدر مطئن هستند پس لطف کنند واز فلاورش توی هفته ی های بعد عکس بذارند تا اگر واقعا درست میگن بقیه یدوستان هم از اطلاعاتشون استفاده کنند
شما پست من رو بخونید.آیا من واقعا بی احترامی کردم؟به ایشون گفتم اگر انقدر مطئن هستند پس ما منتظر نتیجه ی کارش هستیم ووقتی هم دوباره پست ارسال کردند دیگه جوابشون رو ندادم که مشکلی پیش نیاد
اگر هم احساس میکنید که به ایشون بی احترامی شده من از ایشون عذر میخوام
بهتره بیشتر این بحث تاپیک منحرف نشه.عذر میخوام
اقا ٢ دقيقه داريم حرف ميزنيم چرا ناراحت ميشيد همه؟؟؟؟كسي كه با كسي دشمني نداره. اومديم دور هم ٤ تا پست بذاريم حال كنيم. همگي موفق باشيد.
سلام
فلاور نر و ماده من پشت شیشه جدا بودند. حالا ماده یهویی تخم ریزی کرده
الان چیکار کنم؟ نر رو از پشت شیشه آزاد کنم یا همدیگه رو می زنند؟
وقتی که ماهی تخم ریزی کنه نر کنارش نباش فایده نداره چون تخم ها فلاور شما توسط ماهی نر شما بارور نشده باید وقتی که ماهی شما اماده جفت زدن میشن اونها رو جفت بزنی یه نکته ماهی ماده کوچک برای جفت زدن با ماهی فلاور بهتره تجربه بندست
من میخوام برم یه فلاور هورن نر معمولی بخرم وبا یه فلاور ماده نژاد دار جفت بزنم چرا؟ چون قبلا چند بار فلاور جفت زدم نر من عقیم بودن میگن بخاطر غذاهای اونها است حالا میگم شاید اگه یه فلاور هورن معمولی یا بالن بخرم شاید عقیم نباشند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)