سلام دوست عزیزدوستان عزیز سلام
من یک آک 92*45*65 دارم که در حال حاضر آب شیرین و دارای ماهی های خانواده سیچلاید ها (فرونتوزوا ،*ماکرو*، دلفینی و ...) هستم .پمپ دو لول هلیا دارم و تصفیه اکسترنال ایهام 2213.از دوستان سوال دارم که اگر خواسته باشم به اک آب شور تبدیلش کنم آیا امکانش هست ؟ میانگین هزینه که واسه راه اندازی باید صرف کنم چقدره؟اگر به تفکیک وسایل باشه بهتره.ممنون از لطف دوستان
فیلتر سطلی بدرد آب شور نمیخوره و باید سامپ بزنید و قیمت اگه فیش اونلی بخوای حدود دوملیون و ریف اولش سه ملیون و بعد سه ملیون دیگه کم کم باید ریف بخرید تا تانک به نما بیاد
ممون از جوابتون.یعنی 8 میلیون هزینه داره؟
سلام به دوستان می گم من اسکیمرم بد جوری حباب هوای ریز تولید می کنه چجوری درستش کنم ؟
منظورم حباب های هوایه ریزیه که باعث لطمه به چشمه ماهیا میشه و آب کدر می کنه عکس تانکمم قبل گذاشتم جایی دیگن امکانش نیست بزارمش تو سیستم آکواریومم
برای حل مشکل معمولا اسکیمر ها خودشون یه فیلتر سر خروجی میذارن.اگه چنین فیلتری وجود نداره میتونین با گذاشتن سر خروجی اب اسکیمر داخل یه فیلتر(ساده ترین شکلش یه پد اکواریوم) تا حد زیادی مشکل رو حل کنید.خروجی اسکیمر رو هم در خونه ی اخر (خونه ی واتر پمپ) نذارین و به قسمت های قبلی(معمولا خونه ی قبل از پمپ انتقالش بدین.
دوستان میشه چند تا اسکیمر بدون صدا و با کیفیت برای 400 لیتر آب بم معرفی کنید
مرسی داوود جان حالا که اینجا جواب دادی میشه حولو حوشه قیمتشم بگی از این به بعد قول میدم تو بخش خودش بپرسم![]()
خواهش میکنم
والا قیمت دقیق دستم نیست فقط میدونم از لحاظ قیمتی reddevil به صرفه تره هم کیفیت خوبی داره هم قیمتش مناسب تره فقط یه مقداری برا حجم شما زیاد میشه !
بعد این 3 مدل هم تانزی و dymax ارزون تر هستن که البته کیفیتشونم میاد پایین.
ما که به همه میگیم سوال رو تو بخش خودش بپرسن اما گویا حال میده اینجا فقط بپرسین!!!!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.