سلام عکس هایی که تو این دوتا پست گذاشتید متفاوت هستند وتو نورهای مختلف هستند وباعث میشه ادم به اشتباه بیفته.تو عکس اول بنظر جوجه نر میاد ولی عکس دوم رنگ بینی فرق میکنه وسفیده.لطفا تو نور مناسب یه عکس واضح بدون فلاش و..بگیرید .
خوب شد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
در ضمن میگن جنسیت مرغ عشق از طریق استخون مقعد مشخص میشه من چک کردم یکیشون استخون مقعدش نزدیک هم بود یکیشون دور بود از هم دوتا استخون..
سلام، باجریگار نرم که مرد، رفتم یکی دیگه گرفتم ولی تو جنسیتش شک دارم، البته ماده دائم سر اینو میخارونه. میشه در مورد سن و جنسش بفرمایید :
![]()
دوست عزیز یه نر هستش ..اما اگه میخواین مطمین شین دست به مقعد بکشین اگه دوتا استخون نزدیک هم بود نر و دور از هم بود ماده
ممنون و یه سوال دیگه: اونجا این یکی پرنده رو هم دیدم، نوکش خیلی بلند بود و نمیتونست چیزی بخوره، کپ کرده بود و کف قفس نشسته بود. دلم براش سوخت و با خودم اوردمش. نوکشو کوتاه کردم، خیلی با اشتها (فقط) دونه و سفیده تخم مرغ خورد و خیلی بهتر و سرحالتر شد تا امروز. از صبح بیحال شده و چیزی نمیخوره، کپ کرده بود و بدنش سرد شده بود که البته الان گرمتر شده. نگرانشم لطفا راهنمایی کنین چکار کنم کلا بهتر بشه؟ چی باید بخوره؟ چون هر چیزی نمیخوره
![]()
ویرایش توسط میترا : 20th September 2015 در ساعت 09:01 PM
دوست عزیز پرندتون گمونم هنوز بالغ نده به صورت کامل بهتره براش کف دریا بزارین..و غذاهای نرم بدن بهش مثه سیب رنده شده یا هویچ...بهش برسین...واسش مولتی ویتامین پرندگان هم بخرین گناه داره مواظبش باشین توی یه هوایی تقریبا توب هم بزارین که سرد نباشه..ممنون و یه سوال دیگه: اونجا این یکی پرنده رو هم دیدم، نوکش خیلی بلند بود و نمیتونست چیزی بخوره، کپ کرده بود و کف قفس نشسته بود. دلم براش سوخت و با خودم اوردمش. نوکشو کوتاه کردم، خیلی با اشتها (فقط) دونه و سفیده تخم مرغ خورد و خیلی بهتر و سرحالتر شد تا امروز. از صبح بیحال شده و چیزی نمیخوره، کپ کرده بود و بدنش سرد شده بود که البته الان گرمتر شده. نگرانشم لطفا راهنمایی کنین چکار کنم کلا بهتر بشه؟ چی باید بخوره؟ چون هر چیزی نمیخوره
ممنون ولی فکر کنم بالغه ها، بالای بینیش آبیه.دوست عزیز پرندتون گمونم هنوز بالغ نده به صورت کامل بهتره براش کف دریا بزارین..و غذاهای نرم بدن بهش مثه سیب رنده شده یا هویچ...بهش برسین...واسش مولتی ویتامین پرندگان هم بخرین گناه داره مواظبش باشین توی یه هوایی تقریبا توب هم بزارین که سرد نباشه..
مشکل در مورد همون خوراکشه، هر چیزی نمیخوره مثلا سیب براش گذاشتم نمیخوره، فقط سفیده میخوره. چکار کنم؟
نوک بینی ابی دلیل بر بالغیت نیس ..اما اگه یفیده میخوره زیاد تدین بهش هفته ای 2 بار..سبزیجات بدید بهش ..خیار رنده شده خیلی کم بدین..ارزنو بکوبونیین با تخم مرغ بدین قاطیش کنین تا بخوره
مرغ عشق ایشون یک نر بالغ سن داره که بیمارهم هست .چشم های جمع.نوک بلند وظاهرا قارچی.چشم های جمع و...اگر اطیمنان دارید که مرغ عشقتون صرفا بخاطر بلندی نوک واینکه نتونسته غذا بخوره فعلا براش غذاهایی که میخورده رو بگذارید تا کم کم که جون گرفت بعد به مرور ش رو اصلاح کنید.خیار هم اصلا ندین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.