کف اکواریم لخته لوله ماده زده بیرونچند دقیقه پیش شیشه رو برداشتم دوباره به نزدیک شدند و بازهم لبه های هم دیگر رو گرفتند قفل کرددند
کف اکواریم لخته لوله ماده زده بیرونچند دقیقه پیش شیشه رو برداشتم دوباره به نزدیک شدند و بازهم لبه های هم دیگر رو گرفتند قفل کرددند
تا اونجایی که من میدونم اینکارشون نشونه ی دعوا نیست که شما میگی هم دیگه رو میزدن . اینا علائم جفتگیریشونه.سیکلیده ها از اینکارا میکنن.
نمیدونم چکار کنم اخه کمی رفتارشون نشوته دعوا هست و یه کمی هم بالای دهن فلاور نر ه مثل کبودی شده جالبه که بیشتر ماده حمله میکنه
سلام. اندازه ماهي هاتون؟ اگه ديديد به هم زياد اسيب ميزنن جداشون كنيد چون نرتون ممكنه بميره. فلاور ماده نزديك تخم ريزي خيلي خطرناكه. تخم ها بايد بعد از ٢-٣ روز قهوه اي بشن. در ضمن ممكنه نره اسپرم نداشته باشه!!!
این کار فقط و فقط دعواست
بعضی وقتا زود گذره و سریع همو قبول میکنند ولی خیلی وقتا آسیب های جدی به هم میزنن
جفت خوب جفتیه که هیچ دعوایی حتی از روز اول با هم نکنند
عکس جفت فلاورهورنتون رو بزارید لطفا
سلام یه فلاور واسم اوردن
به نظر میاد گلدن باشه
اما صاحب قبلیش هیچ از ماهی و آکواریوم سر در نمیورده دیگه چه برسه به فلاور
وقتی فهمیدم این بی چاره رو فقط با لوفاک اونم یه روز در میان تغذیه میکرده (به مدت 1.5سال) حالم گرفته شد
اما با این حساب رنگشو تا حدودی حفظ کرده و برجستگی هدش کاملا نمایانه
استیلش مابین باکس و هورنه
میشه راهنمایی کنید چطوری روبه راهش کنم؟
![]()
وااااااااااااا
از شما بعیده من نسبت به رنگش شک داشتم که الان سه روزه دارم درستش میکنم
قسمت دمش شده زرد مرواریدی
سرش شده قرمز
مابینش هم شده صورتی
انشاالله هدش هم با میگو و آمپی هد درستش میکنم
اون وقت خواهید دید
نا سلامتی این بچه از بدو تولد تا الان از نا مرغوبترین غذا (لوفاک) استفاده کرده ها
که هر فلاوری میخودم میشد تگزاس سیلور یا پنکوسی
اولا هورمون داریم تا هورمون
دوما فلاور به جز تغذیه و نور به چیزای دیگه هم حساسه
سوما من در مورد رنگش بحث کردم
حاضرم 5 گرم از غذا رو برات پست کنم گر چه واسم همینم ضرره اما همین از بدبینی در بیای واسم کافیه
من فقط این فلاورم تک نگه داشتم که روش کار کنم
یه آکواروم دارم 600لیتری که 2 جفت فلاورامو با پرت،سورم،سیچلاید،ماکرو،اف را،ردتیل نگه میدارم
و یه آکواریومم زایشگاه
یکی هم مخصوص لاروها
![]()
ویرایش توسط sepideh : 27th November 2012 در ساعت 12:27 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)