سلام اگر تجربه داشته باشن و درست کوتاه کنن مشکلی پیش نمیاد چه نوک چه ناخن
چهار پنج روز بعد از تخم اخر میتونید کندلینگ کنید .نرتون جوان وحدود 6 7 ماهه باید باشه.بابت سن جوجه دهی هم اطلاع ندارمدیشب آوردمش وقتی منو میبینه میلرزه..
دیروز موقع جا به جایی یکی از تخم ها قل خورده بود اومده جلوی در ورودی لونه که وقتی اویزون کردم دیدم ماده کشید زیرش.
کی تخم ها شروع میکنه به رگ بستن. آیا لازمه که کندلینگ کنم؟؟
اینم عکس نر :
سنش چقدره؟؟
بعد تا چند سالگی مرغ عشق جوجه میده؟
درسته.
جالبه یکی میگفت نر شما مادست و 2 یا 3 سال سن داره.
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان
2 روز پیش همسرم برام 2تا مرغ عشق خرید، روز اول خیلی ساکت بودن و غذا نمیخوردن و فقط رو میلشون مینشستن. روز دوم متوجه شدم که مدفوع ماده به بدنش چسبیده و کثیف شده. خیلی هم کسل هستش.
از فروشنده سوال کردم گفت طبیعیه جاش عوض شده ولی من مطمئنم مریضه. خیلی ناراحاتم نمیدونم چی کار باید بکنم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم![]()
ممنونم داداشم اما یه دو ماهی هست لونه رو برداشتم برای تقویت تخم گذاری بعدی راستی بعد از فرار ماده قبلی این ماده رو همون حدود دو ماه خریدم!!!!!!!! که سه سوت رفت تو لونه تخم گذاشت بعد از چند روز هم اصلا روشون نخوابید که کلا لونه و تخمهارو برداشتم احساس میکنم بعد از برداشتن لونه اینجوری شدهسلام
عذرخواهی میکنم بابت تاخیر سوالتون بین سوالها جامونده
از فضلش عکس بگذارید
رنگ فضله به تغذیه ای که داره برمیگرده
براش میوه و سبزیجات بیشتر بگذارید. اگر فضله خشکه ممکنه بدنش هم کم آب شده باشه
دوستان من حدود ۵۰ روز میشه که یه جفت مرغ عشق دارم
اوایل که رابطه خوبی نداشتن اما الان غدا میدن به هم , خودم چون یه هفته در میون خونه هستم براشون جوانه گندم و سبزی میزارم
غداشون هم ۱ به ۳ کتان و ارزن هست , دور چشم نر کاملا حلقه سفید داره و بینش هم آبیه , عکسش رو قبلا در همین تاپیک گذاشتم ولی ماده دور چشمش تقریبا تازه داره شکل میگیره و بینش هم سفید مایل به آبی کمرنگ هست
من تاحالا ندیدم جفت گیری کنن , یکی از دوستان گفت وجود لونه باعث میشه تا زودتر جوجه بدن , من از ابتدا به توصیه دوستان در همین تاپیک لونه نذاشتم
میخواستم بپرسم الان باید چه کاری انجام بدم برای اینکه جوجه بگیرم ازشون ؟ لونه بزارم یا باز هم باید صبر کنم ؟
ممنون
سلام مبارک باشهبا عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان
2 روز پیش همسرم برام 2تا مرغ عشق خرید، روز اول خیلی ساکت بودن و غذا نمیخوردن و فقط رو میلشون مینشستن. روز دوم متوجه شدم که مدفوع ماده به بدنش چسبیده و کثیف شده. خیلی هم کسل هستش.
از فروشنده سوال کردم گفت طبیعیه جاش عوض شده ولی من مطمئنم مریضه. خیلی ناراحاتم نمیدونم چی کار باید بکنم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
این چسبیدن فضله چند بار اتفاق افتاده؟
اگر یکی دوبار شده ممکنه بخاطر جابجایی باشه
از خودشون و فضله و مخرجش عکس بگبرید
سلامدوستان من حدود ۵۰ روز میشه که یه جفت مرغ عشق دارم
اوایل که رابطه خوبی نداشتن اما الان غدا میدن به هم , خودم چون یه هفته در میون خونه هستم براشون جوانه گندم و سبزی میزارم
غداشون هم ۱ به ۳ کتان و ارزن هست , دور چشم نر کاملا حلقه سفید داره و بینش هم آبیه , عکسش رو قبلا در همین تاپیک گذاشتم ولی ماده دور چشمش تقریبا تازه داره شکل میگیره و بینش هم سفید مایل به آبی کمرنگ هست
من تاحالا ندیدم جفت گیری کنن , یکی از دوستان گفت وجود لونه باعث میشه تا زودتر جوجه بدن , من از ابتدا به توصیه دوستان در همین تاپیک لونه نذاشتم
میخواستم بپرسم الان باید چه کاری انجام بدم برای اینکه جوجه بگیرم ازشون ؟ لونه بزارم یا باز هم باید صبر کنم ؟
ممنون
با این تعاریف مادتون هنوز آماده نیست .
کار خوبی کردید لونه نگذاشتید
تغذیشون رو همینطور مقوی و گرم ادامه بدید تا ماده هم آماده بشه و جفتگیری کنن و لونه بگذارید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.