مانعی نداره دوست عزیزدوستان در تانک آبشور میشه از نخودی استفاده نکرد؟چون در قسمت اول راه اندازی آک آبشور نوشته بود نخودی با توجه به حجمی که اشغال میکنه فضای مناسبی برای باکتری سازی نداره و بدی دیگه نخودی بعدها به علت حل شدن در اب شور باعث بالا رفتن کلسیم میشه که پایین اوردن کلسیم کار دشواریه.رایجترین انها سرامیک هست.ممنون
ولی این فرضیه که نخودی میتونه کلسیم آب رو بال ببره تقریبا رد شده!
دوستان لامپ atsباید چقدر روشن باشه
سلام. کسی از قیمت اکتنیک t5مارک دایمکس یا ارکادیا خبر داره 120سانتش
آیا وجود لایور راک ها درون آکواریوم و فیلتر فسفات گیر و نیترات می تونن کاره رفجیوم رو انجام بدن یعنی دیگه رفجیوم راه نندازم چون در حاله حاضر فسفاتم رو 0.25 و نیترات روی 10 بدون داشتن رفجیوم و این پارامترها بعد از 4 ماه از راه اندازیه آکواریوم ثابت موندن و حتی بدونه تعویضه آب و فکر میکنم وجود سنگ های زنده و جلبک های روش باعث شده پارامترها اینجور بمونن یه سوال دیگه من دمای آبم روی 27 خودمو کشتم بیاد روی 26 ولی نمیاد بخاریش خاموشه کامل ولی نمیاد پایین منظورم بدونه داشتن فن راهی هست
لایو رک معجزه آب شورآیا وجود لایور راک ها درون آکواریوم و فیلتر فسفات گیر و نیترات می تونن کاره رفجیوم رو انجام بدن یعنی دیگه رفجیوم راه نندازم چون در حاله حاضر فسفاتم رو 0.25 و نیترات روی 10 بدون داشتن رفجیوم و این پارامترها بعد از 4 ماه از راه اندازیه آکواریوم ثابت موندن و حتی بدونه تعویضه آب و فکر میکنم وجود سنگ های زنده و جلبک های روش باعث شده پارامترها اینجور بمونن یه سوال دیگه من دمای آبم روی 27 خودمو کشتم بیاد روی 26 ولی نمیاد بخاریش خاموشه کامل ولی نمیاد پایین منظورم بدونه داشتن فن راهی هست
شما لایو راک خوب و رو به نسبت 1 به 4 بزار تو تانکت از عملکردش شگفت زده میشه بعد از حدود یک سال که تانکتون جا بیفته کارایی می کنه که بیا و ببین!!!
اگه فن نزشتی پس چجوری خودت رو کشتی فقط بخاری رو خاموش کردید
از فن یا چیلر میتونید استفاده کنید!
آقا این پروتیین اسکیمر چطور کار میکنه؟چون پروتیین اسکیمر دوستم هرکاری کردم نتونستم ردیفش کنم.قسمت واتر پمپشو گذاشتم تو آب آب داخل اسکیمر میشه ولی در قسمت بالاش که باید مواد پروتیینی جمع بشه این اتفاق نمی افته.در قسمت خروجی وقتی باز میکنم یا میخوام تنظیم کنم قسمت بالا پر آب میشه و سر ریز میکنه آب.لطفا راهنمایی کننین؟اینقدر ور رفتم باهش که اعصابم خورد شد میخواستم بشکونمش.با تشکر
احتمالا ورودی هوا به واتر پمپ مسدوده و یا شیر ورودی هوا بسته هستشآقا این پروتیین اسکیمر چطور کار میکنه؟چون پروتیین اسکیمر دوستم هرکاری کردم نتونستم ردیفش کنم.قسمت واتر پمپشو گذاشتم تو آب آب داخل اسکیمر میشه ولی در قسمت بالاش که باید مواد پروتیینی جمع بشه این اتفاق نمی افته.در قسمت خروجی وقتی باز میکنم یا میخوام تنظیم کنم قسمت بالا پر آب میشه و سر ریز میکنه آب.لطفا راهنمایی کننین؟اینقدر ور رفتم باهش که اعصابم خورد شد میخواستم بشکونمش.با تشکر
اسکیمر وقتی روشن بشه باید همزمان آب با هوا مخلوط بشه و داخل اسکیمر بشه ، اگه آکواریوم هم تازه راه اندازی شده باشه اسکیمر نمیتونه چیزی جمع کنه یعنی کف نمیکنه
سلام دوستان ، من آب ro توی یه بشکه پلاستیکی جمع کردم وتوش هم دوتا واتر پمپ داره کار میکنه که آب و به هم بزنه..میخوام ببینم این آب خراب نمیشه که ؟ مثلا نیتراتش یا ........ به هم نمیریزه که ؟
لطفا راهنمایی کنید ممنونم......
اگه فقط آب ro هستش دیگه چرا واتر پمپ گذاشتید توش
وقتی ro هست دیگخ نیترات و اینا از کجا بیاره که بره بالا!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.