بسیار زیبا
از نمای کلی هم عکس بزارید آقا مهدی
بسیار زیبا
از نمای کلی هم عکس بزارید آقا مهدی
سلام
احسنت به خلاقیت شما
آکواریوم های شما بی نظیرند![]()
سلام
بازم عکس
بسیار زیبا مهدی جان مثه همیشه
ماشالا تنوع گیاهیتم تو این یکی خیلی زیاده، اینا همرو از همون شهرتون تهیه کردی یا از جای دیگه ای بدستتون رسیده؟
اون گیاهای عقب سمت راست عکس قرمزا اسمشون چیه؟ شبیه الترناترا میمونن اما چرا فقط بالاش برگ دارن؟
ممنونم . یه تعدادش رو باید کم کنم چون فقط برای پر شدن تانک و زودتر آماده شدن اکوسیستم بکار بردم
اون گیاه صورتی قرمز یک نوع هیگروفیلا هست . بخاطر جابجایی برگهای قدیمیش از بین رفتن و برگ جدید در آورده . این گیاهارو یکی از مغازه های ؟کواریوم فروشی میاره و فکر کنم ایران پلنت یا پلنت سنتر براش میفرسته
ارادت
سلام دوست عزیز در جایی گفتید که
توی یکی از تانکها موج ساز دارم و در دو تای دیگر پاور هد 9 وات که خروجی دفیوژر تایفان رو به ورودی هوای اونها وصل کردم تا باقیمانده حبابهای دی اکسید رو در آب پودر کنه
خروجی فیلتر اکسترنال رو به شیشه و کمی بسمت پایین هست .
اما با انجام این عمل به خاطر سرعت جریان حاصل از دستگاه اب با فشار وارد تایفون میشود.ورودی هوا در پاور حد بعد از پره هست که جریان حاصله از ورودی وارد تایفن میشه+میشه برای اموزش این قضیه که خیلی مفیده یک عکس از جزئیات بزارید
سلام آقا محسن . از طریق واتر پمپ و یا موج ساز هیچ آبی وارد دفیوژر تایفان نمیشه . اما در مورد واتر پمپی که دارای ورودی هواست یک نکته کوچیک وجود داره و اون اینه که یک قطعه مشکی رنگ هست که شیلنگ خروجی از بالای تایفان به اون وصل میشه - یک سرش بصورت مورب بریده شده هست که داخل لوله خروجی قرار میگیره . اگر حالت مورب اون بسمت پره های پمپ باشه آب رو به تایفان برمیگردونه و اگر بسمت بیرون بچرخونید هیچ آبی به تایفان از طریق شیلنگ برنمیگرده . قطعه مشکی رنگ رو با دایره قرمز مشخص کردم . اون نکته ظریف این مورد بوده
![]()
ویرایش توسط mahdi3000 : 15th February 2014 در ساعت 11:43 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)