سلام.
ببخشید من قناری نرم یه پاشو گاهی جمع می کنه. دقت کردم دیدم اون پاش یکم سیاه شده. میشه بگید مشکلش چیه؟
سلام.
ببخشید من قناری نرم یه پاشو گاهی جمع می کنه. دقت کردم دیدم اون پاش یکم سیاه شده. میشه بگید مشکلش چیه؟
سلام
گذاشتن نر یا ماده بالغ در کنار جوجه های 2-3 ماهه که هنوز بالغ نشدند مشکل ساز نیست؟
منظورا برای استراحت دادن به قناری و آماده شدندش برای تو لک رفتن هست.
ممنونم.
سلام.
امروز روز چهاردهم تخم گذاريه. وقتي به تخما سر زدم ديدم يكيش سرش يه كوچولو ترك خورده،* دست كه زدم حس كردم خيلي سبكه، يعني جوجه داخلش نداره؟ اون يكي سنگين تر بود. الان من جز انتظار كاري بايد انجام بدم؟ ديروز براش ظرف آبتني گذاشتم.
سلام
دوست عزیز عجله نکنید و فقط صبر کنید.
فکر نمیکنم گذاشتن ظرف آبتنی برای جفتی که تخم یا جوجه دارند درست باشه چون احتمال داره ماده آبتنی کنه و بعد بابدن خیس روی تخم بخوابه و باعث سرد شدن تخم بشه
موفق باشید
سلام.
اتفاقاً من توی همین سایت خوندم که ماده روز آخر باید آبتنی کنه که پوسته ی تخم، خیس بشه تا جوجه راحت بتونه پوسته رو بشکنه!
سلام
اگر رطوبت محیط کم باشه بهتره روز آخر به ماده آبتنی داده بشه تا رطوبت مورد نیاز تخم ها تامین بشه
با توجه به فصل گرما آبتنی مکلی نداره
تخمی که ترک برداشته و خیلی سبک شده به احتمال خیلی زیاد جوجه داخلش چنروز پیش مرده
تخم ها از یک روز مانده به تولد جوجه کمی سبک تر میشوند ولی این تغییر وزن خیلی محسوس نیست
سلام
معمولا توی سالن های پرورش قناری های جوان با قناری های کار کرده قاطی نمیشوند
اگر شما امکان جداسازی ندارید با جوجه های 2 3 ماهه قاطی کنید
با سلام
دوست عزیز بهتر است قبل باز شدن تخم ها ( از روز هشتم به بعد ) از وضعیت نطفه دار بودن تخم اطلاع کافی داشته تا در مواقعی که جوجه قادر به خروج از تخم نمیباشد ( روز 14 هم به بعد ) با ایجاد سوراخ ریز و کوچک در ناحیه کیسه هوایی ( قسمت پهن تخم ) بدون اسیب زدن به غشای داخلی تخم ( پرده کیسه هوایی ) و منتظر ماندن برای خروج جوجه از تخم بدون دخالت شما اینکار میزان تلفات جوجه ( پوسته بیش از حد ضخیم ) را به حداقل میرساند
سلامسلام
اگر رطوبت محیط کم باشه بهتره روز آخر به ماده آبتنی داده بشه تا رطوبت مورد نیاز تخم ها تامین بشه
با توجه به فصل گرما آبتنی مکلی نداره
تخمی که ترک برداشته و خیلی سبک شده به احتمال خیلی زیاد جوجه داخلش چنروز پیش مرده
تخم ها از یک روز مانده به تولد جوجه کمی سبک تر میشوند ولی این تغییر وزن خیلی محسوس نیست
واسه جفتی که بچه توی لونه دارند ظرف آبتنی قرار بدیم؟ مشکلی نیست؟
سپاس.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.