سلام
اقای اسکندری برای مستی پرنده ها از ذرت پخته هم میشه استفاده کرد؟
سلام
اقای اسکندری برای مستی پرنده ها از ذرت پخته هم میشه استفاده کرد؟
ممنون اقای اسکندری
اگه میشه یه توضیح کوچولو در مورد گرم کردن لونه و ... بهم بدید چون الان که جفتم رو انداختم قفس نره همش تو لونس ماده فقط یه بار رفته تو لونه چجوریاست؟ من اصلا تو عروس جفت تجربه ندارم شرمنده
سلام
عروس ماده م به تازگی پرهاش میریزه قفس پر شده از پرهای کوچیک
ببین آقا میلاد،جا گرم کردن اصلا ربطی به ماده نداره برخلاف اون چیزی که جا افتاده که جفت باید جا گرم کنن.جا گرم کردن به این صورته که نر باید به ماده نشون بده به حدی از آمادگی رسیده که توانایی نگهداری از تخم ها،حراست از لونه در برابر تهدیداتی که توی طبیعت وجود داره و موندن طولانی مدت توی لونه رو داره.به همین خاطر هست که شما وقتی دست به سمت لونه میبرید اکثر اوقات نر هست که هجوم میاره به سمتتون و موقع تخم گذاری هم از صبح تا شب اکثرا نر توی لونه هست و شب تا صبح نر جلوی لونه میشینه و ماده روی تخم ها میخوابه.که اگر دقت کرده باشید خیلی از مواقع مدت ها نر جا گرم میکنه و توی لونه رفت و آمد میکنه ولی ماده آمادگی نداره و تخم نمیگذاره.پس جا گرم کردن ربطی به ماده نداره و وظیفه ی نر هست.حتی اگر دقت کنید اوایل ورود به لونه نر اقدام به جویدن ورودی لونه یا جا تخمی میکنه.اگر ماده آماده باشه و از لونه و شرایط محیطی راضی باشه ظرف مدت یک هفته الی نهایتا سه هفته تخم گذاری میکنه.به همین خاطر ماده فقط هرچند وقت یکبار به لونه سرک میکشه و اکثرا تا قبل تخم گذاری نر توی لونه ی بدون تخم میخوابه.قانع شدی؟
قانع شدم اقا
پس در حال حاضر اصلی ترین کار من اماده کردن ماده برای تخم گذاری هست
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)