سلام دوست من
لطفا در اینجا عکس آکواریوم های گیاهی اعضا یک تاپیک به اسم خودت ایجاد و عکسهای تانکتون رو اونجا آپ کنید تا مثل بقیه دوستان تاپیک عکس جداگانه داشته باشی
موفق باشی
سلام دوست من
لطفا در اینجا عکس آکواریوم های گیاهی اعضا یک تاپیک به اسم خودت ایجاد و عکسهای تانکتون رو اونجا آپ کنید تا مثل بقیه دوستان تاپیک عکس جداگانه داشته باشی
موفق باشی
سلامسلام دوست من
موفق باشی
آقا شرمنده! تازه واردیم دیگه!!!![]()
سلام به آقا مهدی عزیز.
داداش یه درخواستی داشتم . اگر امکانش هست و عکس موجود دارید در مورد نحوه کاشت همیانتوس کوبایی اطلاعاتی در اختیار بنده و دوستان قرار بدید. بطور مثال فاصله هر دسته ، اندازه هر دسته ، عمق کاشت گیاه و ...
با تشکر.
تانکتون هم مثل همیشه بی نظیره.
سلام اقا مهدی عزیز
همیشه از دیدن تانکها فوق العاده زیبای شما لذت ببردم
واقعا دستمریزاد ما با این همه ادعا نمی تونیم یدونه تانک رو درست حسابی جمع و جور کنیم اونوقت شما این همه تانک دارید یک از زیباتر و چشم نواز تر
واقعا که همگی عالی منتظر عکسهای بیشتر هستیم
ارادت
سلام اقا مهدی
بازم مثله همیشه زیبا.واقعآ به ادم روحیه میده.ممنون از این همه سلیقه
سلام محمد آقا
عکس ندارم ولی دو تا راه داره . یا باید دونه دونه با پنس بکاری که کار طاقت فرساییه و یا دسته های 1 سانتی رو با پنس بگیری و روی بستر بزاری و روی اون از خاک بستر بریزی تا نگهش داره . و البته همشو نپوشونه . فقط تا حدی که کوبایی نتونه بیاد بالا
موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.