غذای D-50 plus Tropical چطوره ؟
غذای D-50 plus Tropical چطوره ؟
نظر بنده این هست که غذاهای تترا بهترین و مناسب ترین غذای خشک برای دیسکس هستند . مخصوصا تترا بیتس کامپلیت فوق العاده هست .
سلام دوستان
من اون موقعی که شروع کردم به غذای تترا باز شدن رنگ دیسکسها و مخصوصاً باز شدن خطوط آبی کاملاً مشهود بود
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من 3 تا دیسکس دارم 1 سلطنتی 1 رد ملون 1 نئون آبی
سلطنتی وقتی میره تو گله رد ملونه دنبالش می کنه بعد میره یه گوشه رنگش تیره میشه بعد وقتی غذا می ریزم غذا می خوره رنگش درست میشه بعد هم شنا می کنه بهد هم دستشویی می کنه
یعنی فکر کنم اثری از مریضی نداره
دلیل اینکه رد ملونه دنبالش می کنه چیه؟
سلامبچه ها تو رو خدا کمکم کنید من 3 تا دیسکس دارم 1 سلطنتی 1 رد ملون 1 نئون آبی
سلطنتی وقتی میره تو گله رد ملونه دنبالش می کنه بعد میره یه گوشه رنگش تیره میشه بعد وقتی غذا می ریزم غذا می خوره رنگش درست میشه بعد هم شنا می کنه بهد هم دستشویی می کنه
یعنی فکر کنم اثری از مریضی نداره
دلیل اینکه رد ملونه دنبالش می کنه چیه؟
لطفا از اسم های استاندارد برای نژاد دیسکس استفاده کنید
سلطنتی مطورتون آبیه فیروزه ایه؟
به هر حال نزاد و دعوا بین دیسکس های جوان و بالغ یه امر رایجه
اگر در سنین پایین باشه سر غذا و ... هست اگر بالغ باشن سر جفت یابی و قلمرو طلبی و ...
جفت رو باید جدا کنید کم سن ها رو هم باید تعدادشون رو زیاد کنید تا مشکل حل بشه
موفق باشید
منظورم این نژادهسلام
لطفا از اسم های استاندارد برای نژاد دیسکس استفاده کنید
سلطنتی مطورتون آبیه فیروزه ایه؟
به هر حال نزاد و دعوا بین دیسکس های جوان و بالغ یه امر رایجه
اگر در سنین پایین باشه سر غذا و ... هست اگر بالغ باشن سر جفت یابی و قلمرو طلبی و ...
جفت رو باید جدا کنید کم سن ها رو هم باید تعدادشون رو زیاد کنید تا مشکل حل بشه
موفق باشید
سه تاشون 2 اینچی هستن به احتمال40% مال غذا وقتی کابل گوشیم پیدا شد حتما عکسشونو می ذارم
حاظرم هر کاری براشون بکنم
ممنون از توجه تون
سلام . ظاهر مشکلی دیده نمیشه . احتمالا پارازیت های داخلی می تونه باشه ولی تا علائم رو نشون نده دقیقا نمیشه گفت . رفتار دیسکس رو خوب زیر نظر بگیرید . مثل رنگ و نوع مدفوعش - مالیدن خودش به سنگها - نوع تنفس و ....
خوب این بیچاره هم آهی براش نمونده ...کاملا رشد سوز شده و مسلما ضعف غذایی و پارازیت های داخلی داره . من تصور نمی کنم کار زیادی بشه بهش کرد . یعنی ارزش هم نداره که روش وقت بذارید .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.