سلام.بین کت فیشهای زیر کدام گزینه رو برای نگه داری همراه دیسکوسهای 4 اینچی پیشنهاد میدین؟
البینو/اتو/لیزارد؟کدوم یک بهترین گزینه میتونه باشه؟هدف من:پاک سازی شیشه ها و گیاهان هست
سلام.بین کت فیشهای زیر کدام گزینه رو برای نگه داری همراه دیسکوسهای 4 اینچی پیشنهاد میدین؟
البینو/اتو/لیزارد؟کدوم یک بهترین گزینه میتونه باشه؟هدف من:پاک سازی شیشه ها و گیاهان هست
سلام دوست عزیز
تنها کف خوارهایی که مناسب هستش خانواده کوریدووراس میباشد و کت فیش از هر نوعش باشه ، شبها میچسبه به بدن دیسکساتون و براتون مشکل ساز میشه
موید باشین
نمیدونم شما اینو از کجا میگی ولی کل تالار دیسکوس رو زیر سوال بردین.....
اخه کی گفته همچین حرفی رو؟اون موقع کوری دوراسا شما شیشه هارو هم برق میندازن و میلیسن؟؟؟.....![]()
من نه جاییرو زیر سوال بردم و نه اینکه از خودم مطلبی رو ابداع کردم ، این موضوعو هم دوستان گفتن و هم خودم در آکواریومم شاهدش بودم ، اما همونطوری که دوست و استاد عزیز آقا حامد فرمودن از کت اتو میتونی بهره ببری ، ضمنا اتفاق خاصی نیفتاده که شما زود جبهه میگیرین
سلام.من کت سفره ماهیstingray pleco خریدم برا دیسکوسام 1 سانتن.سازگارن
؟
من ماهی کفخوار 2 تا کوریدوراس دارم،یه لجنخوار پلنگی هم دارم.
تترا نءون و رامینوس و رامیزی و گورامی هم دارم.
اگه دیسکس بگیرم براش مشکلی بوجود نمیاد؟با ماهیهام میسازه؟
تانک من 90 لیتره.
ممنون.
استاد اژیده من به نیت ال 333 رفتم که فروختش لامصبو!خیلی حالم گرفته شد!این سفره کت رو که دیدم کف کردم!اخه خیلی سفره ماهی دوست دارم و شاید در اینده با دیسکوسام بندازم تو یه اک بزرگ.
خلاصش خیلی نازن!یه مشکلی هست فقط دمای زندگیشونه که گفتن انگار تا 25 درجه و حداکثر 26 درجه هست...من اکم 28 درجست ...باید تست کنمشون!رویال هم بود 5 سانمتی 70 تومن اما پول تموم کردم!
دیگه پر حرفیم کردم!!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.