درود
اگه سایز تومیتو و آفریقایی از کلارکی ها کوچکتره مشکلی نیست در غیر این صورت به احتمال زیاد تومیتو باهاشون درگیر میشه.
سلام دوستان من الان 3_4 ساعته دو تا کلارکی به عنوان اولین ماهی تو آک انداختم دو تا سوال
1_چند ساعت دیگه چراغای آکو روشن کنم؟ فردا می تونم؟
2_دلقک های بعدی که می خوام اضافه کنم باید بزرگتر باشن یا کوچیک تر؟تومیتو و آتشین می خوام اضافه کنم!!
سلام
1- اره دوست عزیز فردا چراغ ها رو روشن کنی بهتره و استرس کمتری وارد میشه (البته سعی کن تایم روشن و خاموش شدن نور تانک زمان مشخص داشته باشه)
2- اگه اشتباه نکنم شما یه تومیتو داشتی به هر حال فکر نمیکنم برای گرفتن تومتو بعد از کلارکی ها به مشکل بربخوری چون معمولا تومیتو اخرین دلقکیه که به تانک اضافه میشه دلقک اتشین رو نمیدونم!
خیلی ممنون از پاسختون نه اولین ماهیامنسلام
1- اره دوست عزیز فردا چراغ ها رو روشن کنی بهتره و استرس کمتری وارد میشه (البته سعی کن تایم روشن و خاموش شدن نور تانک زمان مشخص داشته باشه)
2- اگه اشتباه نکنم شما یه تومیتو داشتی به هر حال فکر نمیکنم برای گرفتن تومتو بعد از کلارکی ها به مشکل بربخوری چون معمولا تومیتو اخرین دلقکیه که به تانک اضافه میشه دلقک اتشین رو نمیدونم!
از کی غذا بدم بهشون!؟ برا غذا فعلا گرانول دارم دیگه چی تهیه کنم؟
از فرداش میتونی شروع کنی برایه شروعم سعی کن از ارتمیا شروع کنی که بهترین گزینس برایه غذا خور کردنشون
غذایه ماهی هم سعی کنید متنوع باشه و اسپرولینا و پولکیم بگیرید در کنار گرانول و نسبت به گرانول الودگی کمتری هم دارن
درود به همه دوستان من یه تانک 55×40×70 دارم می تونم 2 تا دلقک پرکولا با 2 تا دلقک آفریقایی با هم نگه دارا ؟ از هر کودوم یکی چی ؟ اگه اره اول کدومو باید بخرم؟
میشه ولی زیاد باهم در گیر میشن
مخصوصا افریقایی
به نظر من از یکی شون 2تا بگیر
اگه میخوایی از هر دو داشته باشید
بهتر 1 دونه از هر کدوم بگیری
اول پراکولا وارد کن
چون ماهی اروم هست بعد افریقایی
حتی میتونی به جای افریقای
از اسلاریس بلک استفاده کنی که
رفتارش اروم تر نسبت به افریقایی
ممنون از راهنمایی ولی من فرق دلقک افریقایی رو با اسالاریس سیاه رو نمی دونم میشه بیشتر راهنمایی کنید و عکس بزارید
اگه دلقک افریقایی به دلیل رنگ میخوایی بگیری
اسلاریس بلک همین ترکیب رنگ داره
و یکم نایاب ولی به نظر من خیلی زیبا تره
به این لینک یک سربزنی
اصلاعات مفید داره
Saltwater Aquarium Fish for Marine Aquariums: Black and White Ocellaris Clownfish - Tank-Bred
این هم جدول سازگاری ماهیان آبشور به زبان شیرین پارسی که خودم درستش کردم
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.