وایی چقدر نازن اسمشونو بذار بانو و گل آقا:smile (6):
وایی چقدر نازن اسمشونو بذار بانو و گل آقا:smile (6):
عکسهای جدید از مینا دختر شیطون من
![]()
![]()
اینم چند عکس جدید از خرید های جدید من
![]()
![]()
سلام
خیلی نازن مبارکتون باشه شما همه اینا رو باهم میخواین نگه دارین یعنی 5 تا پرنده تو خونه که 2 تاش هم عروس هلندیه؟:87:
امیدوارم در کنار همشون سالم و سر حال باشین:smile (22):
سلام
دوستان گلم منتظر خبرهای خوب باشید که براتون دارم بزودی میام و به حضور شما عزیزان عرض میکنم.:smile (147):
سلام مرسی که سر زدید و شرمنده ام کردید.
آره .اون مینا که ماله مادرم.روز اول که خریدم اصلا دوسش نداشت ولی کم کم بهش علاقه پیدا کرد طوری که الان 24 ساعته پیشش هست و باهاش حرف میزنه تا میارمش بیرون میپره میشینه رو شونه و سر مادرم.
مرغ عشق ها رو به دلیل رنگ قشنگشون و این که میخواستم تولید مثل کنم خریدم ولی انگاری هیچ وقت نمیتونم به آرزوی جوجه دار شدن توسط مرغ عشق ها برسم و ممکنه بفروشمشون.
پروژه نهایی من زوم شده روی عروس.فعلا استارت با این دو عروس زدم.یا یکیشون عوض میکنم یا جفتشون نگه میدارم و دو تا دیگه میخرم که دو تا جفت باشند.امیدوارم توسط عروس ها نوه دار بشم.:smile (256):
میناتون خیلی خوشگله.فکر کنم کم سنو سال باشه.درسته؟
با سلام
من همان shahab هستم.اومدم بگم اون خبری که قراره بهتون بدم انشاا....تا 2 یا 3 روز دیگه بهتون میگم این عکسهای زیر را ببینید .بله درست
حدس زدید دستگاه جوجه کشی هستش.انشاا....25 مرداد صاحب پسر یا دختر میشم.دعام کنید.در مورد پروژه بعدی هم بهتون میگم که چه پرنده ای رو میخوام ازش جوجه کشی کنم.:smile (4):
ممنونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.