نازی پیشی خیلی آروم و ملوس خوابیده آدم دلش میخواد بره بخوابه:smile (138): انشاالله همیشه سالم و سر حال پیشت باشه و زودی بزرگ شه
نازی پیشی خیلی آروم و ملوس خوابیده آدم دلش میخواد بره بخوابه:smile (138): انشاالله همیشه سالم و سر حال پیشت باشه و زودی بزرگ شه
سلام دوستاااااااااااااااااام
ببینید پیشی خوشگلم چه بزرگ شده :smile (56):
چه بامزه خوابیده
اینجا دارم با فنچ هام اشناش می کنم البته اینجا هنوز کوچیکه میشا و الان همش نقشه می کشه یه لقمه کنه این فنچولامو
![]()
اول بزنید به تخته تا بگم پیشیم چه بزرگ شده و چه شیطونی شده
کلا" مثل خودم کنجــــــــــــــکاوه بچه:smile (55):
اینجا کاملا" مشخصه چقدر کنجکاوه..............علاقه شدیدی داره رو کیبورد راه بره وقتی دارم کاری انجام می دم و سیم هارو بکشه:smile (22):
اینجا هم مثل من خوابیده:48: یه کم ماکارونی هم شده
گوش هاش هم شبیه خرگوشه یه کم آآآآآآآآآآآآآآآ
اینم اخر ناز خوابیدنشه :smile (204)::smile (204):
واااااااااااااااااااااااا اااای نازی چه خوشگله . چقد بوش بوشی من میخوام ماچش کنم
سارا خانم خیللی خوشکل شده گربتون و کلی هم بزرگ شده
(زدم به تخته ها!)
به نظر خیلی شاد و خوشحال میاد
( فکر کنم به خاطر اینه که دیگه نمی بندیدش![]()
:smile (136)::D:44
![]()
ماشاالله خیلی بزرگ شده اون عکسی که گردنی آبی انداخته خیلی قشنگه :smile (74): روزای شادی با هم داشته باشید
سلام سارا جان
خیلی خوشحالم که این پیشی را اینطور سالم و سر حال دستت می بینم ... واقعا خوشبخت شده ... باورم نمیشه که این همون پیشی لق لقی باشه که یه روز آوردمش خونه ........... معلومه که خیلی بهش خوش میگذره و شاد و خوشحاله ... من به وجودت افتخار می کنم
مرسی شیکرا جون می بینی چه بلا شده ..کلی دوسش دارم دیگه چیزی نمونده بپره رو کابینت ها از همه ج می ره بالا
اقای بهمنش من هیچ وقت گربمو نمی بندم
این عکس یکی از نشستن های پیشیمه اکسرا" اینجوری می شینه و من کلی می خندم بهش وقربونش می رم اخه مثل خنگا می شه:smile (204):
جدیدا" یه بچه دیگه به فرزندی قبول کردم که پیشی دوست داره یه لقمش کنه:smile (183):
چه خانم با شخصیتیه
![]()
سلام .وای ساراجون آخه این چقدر نازه .چقدر ملوس خوابیده. طوطیت از گربه نمیترسه؟ :smile (13):
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.