سلام و درود ....
من پریسا هستم و ۲۸ سالم ، تو جزیره قشم زندگی میکنم , عاشق همه جکو جنورها هستم... یه جفت عروس هلندی داشتم که دادم به یکی از دوستام تا یه جوجه کاسکو یا کاکادو کچل مچل بخرم ... امیدوارم که بتونم اخه خیلی به دلم نشسته .... تا حالا هوارتاااااااااا جکو جونور داشتم از گنجشک رو درخت گرفته تا گربه و..... ، دوست دارم به همشون کمک کنم... یادم وقتی که بارون می آمد جوجه گنجشک هارو که از خونه اشون میافتادن بیرو ن نجات میدادم و بزرگ می کردم بعدش پرشون می دادم برن....
![]()
سلام
محمد هستم. دارم 27 ساله میشم.چند سالی در فروم های مشابه فعالیت داشتم. الان بعد از دو سال برگشتم. اول که پارسی پت درست شد عضو شدم فکر کنم جزو چند نفر اول بودم به نام محمد گلسرخی فکر کنم عضو شدم پسووردم یادم نیست. بیشترین فعالیتم در نیک صالحی بود ولی کارای مغازه از اینترنت دورم کرد امیدوارم از این به بعد بتونم بیشتر در کنار دوستان باشم.
اقا دیدی معادله شما اشتباه بود بله دختر بزرگه من در همون حدود است ولی من الان 35 سال سن دارم
من 16 سالم بود که ازدواج کردم و در 17 سالگی خدا اولین بچه منو داد.
وقتی به بیمارستان رفتم از قسمت مریوطه پرسیدم که حال خانم ... چطوره ایا بچه بدنیا اومده پرستار هم با ذوق گفت بله
خدا یه خواهر خوشگل به شما داده ولی مشتولوق یادت نره منم گفتم اشتباه گفتی من پدرش هستم بر از برادرش بگیر.
حالا شما بگید من که خودم نیاز به بزرگ شدن داشتم باید خودم یکی رو بزرگ می کردم.
درود
سپاس فراوان از همه دوستانی که ابراز لطف کردن. باعث افتخار شد که در کنار شما باشم.
ارادتمند محمد
سلام به روی ماهتون من پانی ام(پانته آ) متولد 20 اسفند .شیمی خوندم می خوام برای ارشد بیو شیمی یا شیمی فیزیک بخونم
از بچگی عاشق حیوونا بودم مخصوصا موش که اولین حیوون مورد علاقم بود.عاشق حیوونا هستم و دلم براشون می سوزه چون مظلومن وبعضیها هم....
جوجه ماهی لاک پشت خرگوش و گربه داشتم.حس عجیبی نسبت به سگ وگربه دارم وبراشون اشک می ریزم.
سال 89 26 آبان یه پیشیه پسر 3ماهه تو پارک گفتگو پیدا کردم مریض بود بردم دکتر خوب شد و پسر من شد نورچشم من شد و..
عاشق و دلباختش بودم واز عشقش داد می زدم 18 خرداد امسال توی یه حادثه از دست دادش و قلبم برای همیشه زخمی شده .تحمل دوریش برام خیلی سخته .از یه تیکه ازموهاش کارت درست کردم وبالای تختمه عکساش تو گوشی کامپیوتر وبه دیوار اتاقمه جسدش تو حیاط خونمونه روی مزارش گل میذارم تو خونه اسمشو صدا میکنمو...
ازینکه باهاتون آشنا شدم خیلی خوشحالم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)