با سلام
دوست عزيز مباركتون باشه .... خيلي خوشگل و دوست داشتنيه....
انشاا... كه هرروز با هم شادتر و صميمي تر بشيد
موفق باشيد
با سلام
دوست عزيز مباركتون باشه .... خيلي خوشگل و دوست داشتنيه....
انشاا... كه هرروز با هم شادتر و صميمي تر بشيد
موفق باشيد
سلامخیلی با مزه ست شیکرا جان، انشالا با هم اوقات خوشی داشته باشین یکم هم شبیهه طوطی مورد علاقه منه که البته اسمشم نمیدونم البته وجه تشابهشون فقط رنگشونه، من زیاد طوطی شناس نیستم و تا حالا هم جز یک ملنگو و تیمنه تجربه دیگری نداشتم اما این طوطی رو هر وقت عکسشو میبینم روحم از بدنم جدا میشه، میشه راهنمایی کنید بدونم چه نژادیه و اسمش چیه و اینکه تو ایران هست و اگه آره قیمت چه جوریاس؟ عاشقشم در حدی که این عکس بکه موبایلمه
طوطی که عکسش را گذاشتی از خانواده ماکائو هاست اون هم ماکائوهای کوچک
ایران پیدا نمیشه
به این لینک یه نگاه بنداز
http://www.parsipet.ir/forum/showthread.php?t=148
سلام شیکرای عزیزم .خیلی نازن مخصوصا پیکو :smile (138):همین چند وقت پیش بود که دهنش واسه غذا خوردن باز نمی شد .چقدر بزرگ شده قربونش برم.دوست دارم بوسش کنممیکای جبغ جیغو هم خیلی مظلوم به نظر می رسه:smile (138): ..منم خیلی دوست دارم چندتا طوطیه دیگه تو خونه داشته باشم .ولی به خاطر این جوجوی لوس جرات نمی کنم خوش بحالت:smile (180):ایشالا هر 3 تاشون همیشه سالم و سرحال باشن .
سلام
تبريك ميگم.خيلي اين پيكو و ميكا بامزه اند.
خدا براتون نگهشون داره.
سلام
این کار را جدیدا به طوطیم یاد دادم بهش میگم بخواب
سریع کف دستم میخوابه این شکلی .....
مردم تا ازش عکس بگیرم مجبور بودم توی یه دستم بذارمش و با اون یکی دستم ازش عکس بگیرم صد تا گرفتم تا یکیش واضح درآمد تا میگم بخواب باید بهش جایزه بدم وگرنه سریع بلند میشه که جایزه بگیره
:smile (98):
این برزیلی ها خیلی خیلی خیلی باهوش هستند
[IMG][/IMG]
با هم شیرینی که دارند ولی گازهای بسیار بدی میگیرن یعنی اظهار محبتشون با گاز گرفتن است اون هم گازهای ریز دردناک وای به حال اینکه بخوان خصمانه گاز بگیرن
وای خداا
چقدر پرنده
خیلی حال کردم
کاکاتیلات فوق العاده بودن
سلام
این هم آخرین عکس ها از فیگور های پرپری
اولش که از قفس در میاد برام قیافه میگیره ... اینطوری :
[IMG][/IMG]
بعد من صداش میکنم ... بهم نگاه می کنه ... سرش را کج می کنه و معصومانه نگاهم می کنه این یعنی سرم را بخارون ...
[IMG][/IMG]
اگر من باز هم محلش نذارم باز هم نگاه کردنش را ادامه میده ..... اینطوری
[IMG][/IMG]
اینجاست که دیگه من طاقت نمیارم و سرش را نوازش می کنم
خیلی دوستش دارم ... خیلی دوست داشتنی است از همه کاکتیل هایی که داشتم مهربون تر و خوش اخلاق تره .....
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
چقدر این پرپری شیطونه.از چشماش معلومه
الهی قربونش برم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.