سلام به همگی .به دلیل اینکه دیگه این قفس رو لازم ندارم میخوام بفروشم .
کاملا سالم هیچ رنگ پریدگی و خم شدگی نداره و سالمه همانطور که میبینید
با 2تا ظرف غذا و چوب نشیمن قیمت 210 .امکان ارسال هم دارم.
![]()
سلام به همگی .به دلیل اینکه دیگه این قفس رو لازم ندارم میخوام بفروشم .
کاملا سالم هیچ رنگ پریدگی و خم شدگی نداره و سالمه همانطور که میبینید
با 2تا ظرف غذا و چوب نشیمن قیمت 210 .امکان ارسال هم دارم.
![]()
با سلام خدمت دوستان
قفس در حد نو یک ماه کارکرده بدون خمیدگی و ضربه . رنگ کوره ای سبز تیره با چوب نشیمن و دو ظرف غذای استیل . عکس زیر نمونه عکس قفس هستش.
قیمت 350. البته قیمت نوش 400 هستش دوستان. ابعاد ارتفاع 145، طول 65، عرض 65. پ خ بدید شماره تماس بدم.![]()
دوستان استند طوطیم رو هم میخام بفروشمش. در حد نو هستش رنگ مشکی. دلیل فروش هم اینه که طوطیم از قفس و استند خوشش نیومده و استفاده نمیشه. قیمت 200تومان ، به خریداری که قفس و استند رو باهم بخره تخفیف هم میدم. عکس زیر نمونه عکس استند هستش.
![]()
با سلام
بنده خریدار یه چند تا سنگ بلوک معدنی مارک trixie هستم عزیزانی که امکان خرید دارند پیغام خصوصی بدن , سپاس
سلام
قفس مدل A21 وارداتی با رنگ کوره ای که برای چند ماه توش طوطی نگه داری کردم رو برای فروش میزارم،متاسفانه عکس خود قفس رو ندارم و عکس اینترنتی رو میزارم،قفس کاملا نو است و هیچ گونه رنگ پریدگی و خمیدگی نداره
ابعاد قفس:92×76×182
قیمت: 450 هزار تومان
قابل ارسال به تمامی شهرستانها
سلام . این استند رو میفروشم . 1 یا 2 هفته استفاده کردم. پرنده ام قفسش رو بیشتر دوست داشت . قیمت توافقی . پیام بدین
یک قفس 1033 چینی کار کرده موجوده. فقط سینی متحرکش یه ترک کوچیک داره. با پایه هست. قیمت 105 هزار تومان. تهران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.