سلام من رایتش رو دارم دخترم خیالتون راحت خانوادم راضین من میتونم خیلی خوب بزرگش کنم اگه واگذار نکردیم
سلام من رایتش رو دارم دخترم خیالتون راحت خانوادم راضین من میتونم خیلی خوب بزرگش کنم اگه واگذار نکردیم
سلام .ببخشید که با تاخیر جواب میدم .نه هنوز واگذار نشده .دنبال کسی هستم که واقعا خوب ازش مراقبت کنه و بتونه هر روز براش وقت بگذاره و بازی کنه باهاش .لطفا یه راه تماس بزارین
سلام .ببخشید که با تاخیر جواب میدم .نه هنوز واگذار نشده .دنبال کسی هستم که واقعا خوب ازش مراقبت کنه و بتونه هر روز براش وقت بگذاره و بازی کنه باهاش .لطفا یه راه تماس بزارین
شاید اگر محدودیت جنسیتی نمیذاشتید تا الآن واگذار شده بود.
من پرند خونه گرفتم و با مادربزرگم زندگی میکنم اگر نظرتون تغییری کرد.
ویرایش توسط Asasi : 5th October 2016 در ساعت 12:09 PM
سلام اگه تا حالا واگذار نشده من میخواهم فقط اینکه من اصفهان زندگی میکنم
Sent from my Mi-4c using Parsipet mobile app
جالبه.چرا دختر.منم دوست دارم نگهش دارم
سلام من خودم ی خوکچه ماده فشن 9 ماهه دارم اگر واگذارش نکردین خوشحال میشم ازش مراقبت کنم![]()
slm...mn ino vas khaharam mikhm...chon mobile ndre pm ddm...b heyvanat khyli ala.qe dre...age mayl budin y pm telgrm bm bdid
09371313536
سلام من میتونم نگهش دارم اگر کسی جونده برای واگذاری داره من خیلی دوس دارم نگهش دارم...درضمن خانومم.
09028228610![]()
سلام من تازه با این سایت آشنا شدم و هر چی گشتم متوجه نشدم چطوری میتونم پست جدید ایجاد کنم. من یه جفت خوکچه هندی نر و ماده خیلی مهریون دارم که چون مسافرتم نزدیکه مجبورم علی رقم میل باطنیم واگذارشون کنملطفا اگه شما یا دوستان دیگه که با نگهداری از این بچه های گل آشنایی دارن و وقت و عشق نگهداریشونو دارن به من اطلاع بدین. فقط و فقط اگر دوسشون دارید و میتونید برای نگهداریشون وقت و انرژی بزارید اطلاع بدین چون کار راحتی نیست. خیلی شکموان و روزی 6 باز سبزیجات و علوفه میخورن و جاشونم باید تمیز بشه زود به زود. ولی خیلی بچه های گلی هستن و واقعا واگذاریشون برام سخته... محمد هستم اگه خانواده ای که وقت دارن و میتونن تا آخر عمر این بچه ها ازشون نگهداری کنن هستن به من پیام بدن یا تماس بگیرن. تلگرام هم دارم. ممنون 09125374006 محمد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.