ماشاالله خیلی با نمک خوشکله پسرتون. ملنگو نازی هستش. روزای خوبی با هم داشته باشید
ماشاالله خیلی با نمک خوشکله پسرتون. ملنگو نازی هستش. روزای خوبی با هم داشته باشید
من و کنجد بازم اومدیمسلااااااااااااااااام
این پسر من دیگه الان اخرای پر ریزی فصلیش هست ایشالا تمام شه منو خوشحال کنه
اینجا این پسرمون رفته اب تنی
بچهها کنجد فقط تو ظرف ابش حمام میکنه براش اب توی ظرف بزرگ میزارم میترسه نمیره
با ابپاشم که خیسش میکنم هم خودم زیاد خوشم نمیاد هم خیلی بعدش ازم میترسه و هم اینکه فقط روی پراش خیس میشه چیکار کنم که بره حمام کامل اخه بهش نیاز داره از روزی که اومده حمام خوبه خوب نکرده من همه پرندههام کلی عاشق اب تنی بودن
اینجا هم بلبلم که مهمون جدید خونمونه ( اشی مشی ) پریده رو چادرم کنجدم خودشو رسوندبهش فوضولی
بلبلم خیلی باهوشه صداش کنم بشکن بزنم میپره میاد رو دستم اینم حسودی میکنه بهش
![]()
ویرایش توسط قاصدک24 : 14th July 2015 در ساعت 12:30 AM دلیل: کوچیک کردن سایز عکسا
بازم طوطی نازم
نزدیک به چهار ماه خریدمش خیلی پیش رفت کرده نسبت به روزای اولش
جدیدا که پراش کامل شده میارمش رو دستم تا سه میشمارم طول خونه رو پرواز میکنه دوباره میارمش از اول میپره عاشق پرواز کردنشم
نسبت به موسیقیم بیشتر عکس العمل نشون میده و تکون میخوره جونم به جونش وصله دوستش دارم خییییییییلی
اینجا فشن کرده :D
البته بعد چهار ماه هنوزم جز تو ظرف ابش حمام نمیره
اون خرابکاری چهارچوب در کار ایشونه کلی ضرر زده که باعث شده مامانم دیگه نزاره بیاد بیرون پسرم
گوشی نوت خواهرمم صفحشو شکوندهجدا از سیمای که جویده
همه به چشم خرابکار نگاش میکنن
![]()
ویرایش توسط قاصدک24 : 25th September 2015 در ساعت 11:54 PM
ماشالله خیلی خوشگله خداحفظش کنه.بابت حموم بهش اجبار کنید بذارید تو ظرف اب راحت باشه بعد استحمامش آب رو عوض کنیدبازم طوطی نازم
نزدیک به چهار ماه خریدمش خیلی پیش رفت کرده نسبت به روزای اولش
جدیدا که پراش کامل شده میارمش رو دستم تا سه میشمارم طول خونه رو پرواز میکنه دوباره میارمش از اول میپره عاشق پرواز کردنشم
نسبت به موسیقیم بیشتر عکس العمل نشون میده و تکون میخوره جونم به جونش وصله دوستش دارم خییییییییلی
اینجا فشن کرده :D
البته بعد چهار ماه هنوزم جز تو ظرف ابش حمام نمیره
اون خرابکاری چهارچوب در کار ایشونه کلی ضرر زده که باعث شده مامانم دیگه نزاره بیاد بیرون پسرم
گوشی نوت خواهرمم صفحشو شکوندهجدا از سیمای که جویده
همه به چشم خرابکار نگاش میکنن
بابت خرابکاری هاشم خدا صبر بده.تو عکس شبیهه جغد شاخدار شده
![]()
سلام . آخی نازی خیلی زیباست
خدا حفظش کنه براتون
نخود ما هم همین طور بود
حتی اگه زود به زود حمومش میکردیم باز دوست داشت تو ظرف آبش حموم کنه .. سخت نگیرید
براش حتما اسباب بازی بذارید .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.