منظور من این نیست که لایوراک بده من میگم لایوراکی که تو ایران به دست مشتری میدن باکیفیت نیست هرجا لایوراک با کیفیت پیدا بشه من با کله میخرم. میشه لایوراک تصویه نشده گرفت ولی باز تصویه کردنش گرفتاری داره. بعدشم فقط شپشک که نیست کلی انگل درونشون زندگی میکنن اینم که میگین سیستم در مقابل امونیاک و ... ضعیف میشه اصلا درست نیست. خودم و چند تا از کاربرای محترم همین سایت مثل imaan که داره از SPS که سطح نگهداریشون خیلی سخته نگهداری میکنه, از DEAD ROCK استفاده کردیم. خیلی هم غذا میدیم به ماهی ها . پس یعنی همه ی موجودات تانکمون مردن تا الان!!!تو این 1سال و خورده ای من تا به حال شاید دو یا سه بار امونیاک و نیتریت رو تست زدم و همیشه صفر بوده .تنها مشکل صخره مرده که به نظر من اصلا مهم نیست اینه که سیکلی که قراره طی بشه نسبت به لایوراک بیشتر زمان میبره.ولی همین که راه بیفته حتی میشه از مقدار مدیاها هم کم کرد و خودشون از پس امونیاک و نیتریت بر میان. من و ایمان هم داریم هر هفته مقداری از مدیاهارو بر میداریم و هیچ اتفاقی نیفتاده البته به جز ماتریکس . تو اب شور فقط صبر و حوصله نتیجه میده. پس بازم صخره مرده برتری داره... موفق باشید