شایدم تلفات جز درگیری علت دیگه ای هم داشته باشه.نظر اساتید میتونه کمک خوبی باشه.انشاالله از داشتن اکواریوم لذت ببری داداش
شایدم تلفات جز درگیری علت دیگه ای هم داشته باشه.نظر اساتید میتونه کمک خوبی باشه.انشاالله از داشتن اکواریوم لذت ببری داداش
کت برنز خلق خو ارام و صلح جویی داره ولی گاهی ب بدن ماهی میچسبه و باعث ازار و اذیت اونا میشه.لوچ دلقک هم ماهی خجالتی نیس و فعاله.اگر بخواد اسیب بزنه در طول روز هم میتونه.
سلام
تنوع ماهیا خیلی عالی بود ولی یکم متناقض.
تو ماهیات ، گزینه ای که بخواد اقدام به قتل آنجل بکنه نداری ( خوردن ماهیان کوچک متفاوته ).
یا استرس یا مشکلات شیمی آب و بیماری.
پیشنهاد می کنم فعلا یه نور ملایم دائمی برای آک داشته باشی و هیچ ساعتی تاریکی مطلق ندی.
آب آک رو با آب بدون کلر و هم دما سیفون کنی ( حد اقل 50 درصد)
از نمک بدون ید استفاده کن.
غذایی که می دی رو بررسی کن.
شاد و پیروز باشی
محمّد رازقی
سلام حال همه ما خوب است خدا رو شکر همه سالم و سرحالن و غذا خور آمونیاک صفر نیترات یه کمکی داره ph 7 سختی 160 به نظر شما وقتشه چند تا دیسکس کوچولو بگیرم یا نه ؟![]()
سلام
جدیدا یه مخزن ذخیره یا قرنطینه ساختم اینم عکساش و آخرین وضعیت تانک که خدارو شکر فعلا مشکلی نداشتهاین خرابکاریها هم مال اینه که دفعه اول شیشه کف رو برعکس گذاشته بودم کندمش از اونوری چسب زدم خوب دیگه دفعه اولم بود
![]()
ویرایش توسط farid-a : 3rd April 2015 در ساعت 11:45 PM
سلام دوستان مخزن ذخیره رو تست نصب و آبگیری کردم
یه مشکل لوله های ورودی و خروجی تصفیه داره جلبک میزنه خصوصا قسمتهایی که نور میخوره چیکارش کنم بپوشونمش ؟
اینم چند تا عکس جدید از ماهی ها یه کمی آب کدر شده
![]()
ویرایش توسط farid-a : 5th April 2015 در ساعت 11:33 AM
سلام
مهمانان جدید 2 بوته کریپتون نظرتون چیه خوب شده یا نه برشدارم ؟
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)